alibi Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Kā sauc Pluginu, kad ik pēc kkādām sekundēm (60-80) čatā izlec krāsains paziņojums. Paziņojumu var mainīt pēc saviem ieskatiem!!! piem apmeklējat mūsu web bla bla utt. Un ja būtu tik lapni lūdzu pievienojiet linku uz download... Zinu, ka pa šito ir rakstīts, un pluginu esmu arī redzējis amxmodx.org , bet vairs nevaru to atrast, un arī topiku nevaru uziet.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Propeleritis Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Tas nav plugins bet gan amxx.cfg fails kas atrods addons/amxmodx/configs/ mape atrdoi vietu kur ir amx_imessage un pedinas ieraksti to kot u gribi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alibi Posted November 13, 2007 Author Report Share Posted November 13, 2007 Nē, tas nav tas ko man vajag, kā jav teicu, ČATĀ !!!! piem, kā cs.w*s.lv ČATĀ izmetas zils, vai zaļš paziņojums Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 izmanto meklētāju, jau izrunāts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Pameklē te, gan jau atradīsi visus savus sapņu plaginus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alibi Posted November 13, 2007 Author Report Share Posted November 13, 2007 (edited) Nu un pēc kā tad lai es meklēju, ja nezinu nosaukumu???? "PLUGINS" es takš vecs palikšu kamēr sameklēšu allworth - saproti, ja es nezinu nosaukumu, tas ir tikpatkā neiespējami trast šo pluginu.. 60 lpp, katrā pa 15 pluginiem... Edited November 13, 2007 by alibi Link to comment Share on other sites More sharing options...
andain Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=27814 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennedy Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Iekš amxx.cfg atrodi rindas un raksti ko gribi iekšā(tikai bez garumzīmēm) Piemēram : amx_scrollmsg "Mans serveris Smird" 600 amx_imessage "Tas smird joprojaam" "000255100" amx_imessage "Kaa patiik lagi un latency 3264917326591325?" "000100255" Un ja gribi lai adminam ievadot PW nav jāraksta nevis "setinfo _pw parole" bet gan piem. "setinfo aabols parole", tad atrodi amx_password_field "_pw" un to "_pw" nomaini uz ko gribi (piem amx_password_field "kaka") Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 kennedy laikam neaizgāja Tev līdz smadzenēm, ko šis grib Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now