DuH Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 kaa jau zinaams, worms mums ir baigais koderis, utt, utjp, tad ir viena ideja - izveidot voti, kas liktu nevis uzreiz, bet naakosho mapi.. jo nereti sanaak, ka naakamaa karte ir k-kaada nepierasta karte, deelj kuras no servera aiziet cilveeki... mosh vajadzeetu izveidot taadu komandu? domaaju, ka tas vinjam iipashas probleemas nesagaadaas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 nu bet ja iet kaada mape piemeeram de_x un nevienam vinja nepatiik un ienaak admins ar vote tiesiibaam un vinjah uzliek voti uz de_a kura visiem patiik un tad tik un taa vinji ir spiesti to karti speeleet. Super man patiik worm es ar tev iesaku taisiit augshaa jo man patiik visas mapas un beidzot nevarees ar voteem nomainiit oilrig un citas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 iisti nesapratu ideju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 Es ieteiktu, spelēt mapes tā, kā viņas iet un noņemt visiem adminiem izņemot GIGN vote tiesības, worms jau ir uztaisījis to labo fīču, ka ja vienā komanda ir kāds, kas baigi frago, tad viņu pārmet uz otru komandu! Tās ir manas domas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 worms jau ir uztaisījis to labo fīču, ka ja vienā komanda ir kāds, kas baigi frago, tad viņu pārmet uz otru komandu! ermmmmm.... to nav uztaisiijis worms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 manlieks ka duh domaaja taa ka partaisiitu votemap komandu ta, ka taa nevis uzreiz apmaina karti, bet uzliek ka nextmap buus shii karte... Vai taa ??? vismaz kautko liidziigu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 30, 2004 Author Report Share Posted July 30, 2004 es nebiju domaajis paartaisiit, bet gan izveidot jaunu komandu, kas ljautu likt voti nevis uz tekosho karti, bet gan uz naakosho, kad vote beidzaas, karte nenomainaas, bet gan iet liidz beigaam... zinu ka amxmodaa bij komanda (iisti neatceros kaada) kas ljaava mainiit nextmap... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now