Goku_ssj6 Posted July 28, 2004 Report Share Posted July 28, 2004 Es gribetu uzzinat vai ir Latviesu mapes ko ir taisijusi kadi Latviesi. Yo butu jauki tada paspelet vai ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 28, 2004 Report Share Posted July 28, 2004 lol a kada starpiba vai to taisijis latvietis vai krievs... mosh kads nigers vispar taisijis de_dust2 ir a visi to tapat spelee Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted July 28, 2004 Report Share Posted July 28, 2004 dregonbфl Zз 4eva !!!!1!!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 28, 2004 Report Share Posted July 28, 2004 es pac pa retam k-ko pataisu.. bet man k-kas ir aizgaajis dibenaa - kartes nekompileejas.. agraak ar visiem LEAK kompileejaas, tag prota kubu ar spawnpoint'iem nekompilee.. =[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAS KILLA Posted July 28, 2004 Report Share Posted July 28, 2004 Agrāk vēl beta versijā, bija cs_assault( vai kaa tur) remeiks kuru taisija kāds no AVI kluba, tagad nezinu, parastu kantainu arti ar pāris kastēm jau daudzi noteikti ir uztaisījuši, bet vai ko normālu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirels Posted July 28, 2004 Report Share Posted July 28, 2004 Kaads veel atceraas to karti, cs_dign ? Taa man arii liekas, ka bija latvieshu taisiita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragMachine Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 es atceros 1.5 versijaa bija cs_plavnieki , veel tagad cs.rus.lv iet mape fy_rusworld , un ir uztaisiita karte de_ ??? kur ct piedzimst pie briiviibas piemineklja bet t dzims doma tornii ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 nu es saaku taisiit cs_ vai de_ kaija (tipu veel neesmu izdomaajis...), kur darbiiba notiekas "tipa zvejnieciibaa" bet man k-kas nobruka un vispaar nekompileejas.... ja kompileetos, paaris dieaaas vareetu pabeigt... ja kaadam interesee varu soursu iedot.. tikai plz neizplatiet bez manas atljaujas.. kopiiraiti straadaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 iedo soursu pameginashu uzkompileet [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 nosuutiju... briidinu, ka kartei vajadziigs cs_kaija.wad, textuuras nav saliktas Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 Hainys taks tasiiijaa kaadreiz kartes vai arii taisa veel jo projaam uzprasi vinjam un speelee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now