Jump to content
GIGN Forum

Appserv Instalācija ..


prosphero
 Share

Recommended Posts

Tātad lieta sekojoša - velme bija uztaisīt kkādu ļevo web'u ( tb e107 ) .. Nokačāju to appserv mēģinu viņu instalēt, bet visu laiku vienā vietā uzkarās ! Mēģināju vilkt no dažādies saitiem un kopā instalēju kādas 20x, bet visu laiku vienā un tajā pašā vietā :ermm:

skrīīns >.<

wtf ? :blink:

Edited by prosphero
Link to comment
Share on other sites

Ak, pareizi. Vēl es personīgi iesaku nokačāt visu atsevišķi ( Apache, PHP, MySQL ) un sainstalēt paša rokām. Būtībā tas ir apmēram tikpat grūti, cik uzinstalēt jau gatavo paku, tikai ir nedaudz jāpalasa, kā PHP pareizi pieslēgt pie Apache, toties pēc tam būsi kaut ko iemācījies.

Link to comment
Share on other sites

Nu jā labākais būtu paša inservis!

Cik aceros kādreiz, kad draugs taisija tuti, kā umaukt to gatavo webserveri, viņš man prasija lai es meiģinu tos skrīnus sataisīt, jo viņam the same shit bija, aceros viņš bik pagaidīja un aizgāja, vnk pagaidi kādu laiciņu!

Link to comment
Share on other sites

darīju kā jancis teica un mēģināju visu pēc 2. web pamācības tb. apache + mysql utt ! darīju visu tieši pēc pamācības un netieku talāk par paroles izveidi tb. ierakstu to paroli tajā web'ā un tajā config.inc failā, bet kad mēģinu iejiet savā IP man rāda :

Forbidden

You don't have permission to access / on this server.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...