Douseman Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Kapec kad es speleju speles piemeram lfs,CS kad uzspiezu uz kadas pogas un peksni uzkaras klava un pec laika tikai atspiezas a kapec klava karas? ka var izdarit lai beidz karties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 1 jautājumus - kā XD vai kādas pogas Tu spied? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 uzraksti tā lai visi var saprast, ne tikai tu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 (edited) nopeerc jaunu klavu. Or meibi kadreiz esi uzlejis kadu coca colu vai citus skjidrumus... Edited November 8, 2007 by CJxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Douseman Posted November 8, 2007 Author Report Share Posted November 8, 2007 Nu man ir ta es speleju Live For Speed masinas un kautvai cs kad speleju lfs es eju liku drift tad uzkaras un peksi atkal atkaras un man pelei ir tas pats kad ar peli braucu a kapec? un cs ari pele karas bet pasa sakuma nekas nekaras speles bet tagad karas a kapec? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 jā, čalīt, tewi ir viegli saprast. izspraud klavu ārā, un tad atpakaļ, moš tad aizies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exe Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Ir bijusi līdzīga problēma!! nu tad tā: 1) izrādījās ka tā problēma radās no vienas programmas - TOPDESK, ja tev tāda ir uzinstalēta, tad instalē ārā, jo tā gruzī visas spēles. 2) Citreiz atkal tā pati problēma parādās, tas es parasti Task Menager - priority - un uzlieku uz LOW un viss iet ook Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now