dEus Posted July 23, 2003 Report Share Posted July 23, 2003 Taks palasiiju to pieteikuma piemeru ko worm`s bija uzskiriceeljis. Nu bljin veselu referaatu cik es esmu skatijies te neviens nav sarakstiijis bet adm ir dazhiem taka pats ar nerakstiishu nekadu lielo referatu labi kjershos pie lietas : Taks nu ir tada lieta ka vote cancel cik es zinu paskaidroshu kape es to veletos ieguut zem sava nicka bija tada lieta [nesaukshu nevienu istajos nikos] spelejam cs_deagle5 nu vo visi bljaava "citu mapu plzz" u.t.t nu ko biji players1 ar voteem uzlika dust2 un par to nobalsoja ~85 % no speletajiem. Nu ko sakam spelet dust2 viss ok kameer palyeram2 kam ari bija vote tiesibas saka likt votes uz tadam mapeek ka fy_pool_day fy_iceworld awp_map2 , bija daudz votes ! 4 un ar kadu 5 voti nobalsoja par iceworld kadi 65 % no visiem playeriem. Kapec man tas liekas stulbi un idiotiski tapec ka 1: mape jau bija sakta spelet kadas 10. min un 2: lielaka dalja no playeriem bija velejusies dust2 nevis to smirdigo iceworld. Neapmierina mans rakst nu tad neko ja neesi gnida iedo man tikai 1 pashu vote_cancel . dEus Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 23, 2003 Report Share Posted July 23, 2003 sakaraa ar sho lietu, man ir zinami jautajumi un risinajumi 1. gribetu uzzinat iistos nikus un laiku kad tas notika 2. voteratio nomainiits no 0.60 uz 0.70 lai butu mazaka iespeja, ka par karti tiks nobalsots Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEus Posted July 23, 2003 Author Report Share Posted July 23, 2003 buutu pat labaak uzlicis 75 vai pat 80 bet nu labi tad jau redzees ka tagad buus . Vardus gan es domaju ka veel shoreiz neatklaashu katram var gadiities sudus savariit. Buus vel kadi joki ar to cilveeki pateikshugan pa shito gan pa nakamo reizi Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted July 23, 2003 Report Share Posted July 23, 2003 nu niki bija shaadi... vote no deagle5 uz dust2 uzliku es nobalsojaam nomainijas mape un pirms tam kad bija deagle5 wee-man bija iisi uzlicis voti uz nazhiem nocanceleeju un uzliku voti aizlieugumu shis teica lai nonjemu kad eju prom iisi peec tam kad saakaam speleeet dust2 es nonjeemu vote aizliegumu un izgaaju no serva taakaa es varu iedomaaties kas lika voti uz iceworld vai kas tur par mapi bija ai ai bet tas par 60. uz 70 suudiigi tapec ka parasti spelejot kaut kaadas tizlas kartes sanaak taa ka 8 ir par un 5 pret.. un mapi nevar nomainit Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEus Posted July 23, 2003 Author Report Share Posted July 23, 2003 Nu labi jaa viens bija betuska un otrs bija Wee-Man vai ka to pamuljkji tur sauca ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 23, 2003 Report Share Posted July 23, 2003 iipashi lielas izveles jau nemaz nav uz vienas rokas saskaitit var tos, kam vote tiesibas ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 24, 2003 Report Share Posted July 24, 2003 Vote cancel tieshaam vareetu iedot. Jo no taa, ka karti nenomaina nevajadzeetu ciest. Un worm... man liekas ka vareetu izdariit taa, lai visas fy_ un he_ un ka_ kartes nevar uzlikt ar voti..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted July 24, 2003 Report Share Posted July 24, 2003 vot tas gan buutu labi bet knivevotes tad ar nevaidzetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEus Posted July 27, 2003 Author Report Share Posted July 27, 2003 Ev nu es taja nolapitaja serva jau diez gan pailgi speleju un domaju ka esmu bijis uzticiigs Esmu ari ar dazhiem adminiem sadrauzejies un domaju ka loxs ar neesmu un neesmu ar siiks 17[driiz 18]. Tad kas ir jums zheel vai kas ... Un vispaar uz cs.gign.lv es gribeetu tikai cancle un arr . Bet me grib uz cw serva am, ak, arr . vismaz uz test vai kaut kaadu iespeju dodiet . btw pieredze man ari ir ar adm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAS KILLA Posted July 27, 2003 Report Share Posted July 27, 2003 Aa dzirdeeju te 1 fii4u par cs_deagle5 ... Viens loseens uzliec voti uz nazhiem.... nu labi bet tolks... nu novoto arii visi gandriiz palieku es 1vs1 ... ienaak krutaa ideja... beegu no taa 2traa... paiet minuute 2 , 3 laiks beidzas bet diemzheel ne spelee pamuku veel 2 minuutes redzu vote pr nazha nonjemshanu... ownzz vaig tiaki bikinj paspeleet uz nerviem un cilveeks uzreiz saprot ka galja nav tik laba kaa vinjsh iedomaajas! =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted July 27, 2003 Report Share Posted July 27, 2003 cilveeks ziedo savu veertiigo laiku lai tik pamaaciitu ka cs nefaig speeleet prieksh fan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted July 27, 2003 Report Share Posted July 27, 2003 btw shitads pats variants pirms kada laika bija kad atieciiga persona azteca uzlikt nazhus gribeeja un taja pasha dust2 pec 5 min spelshanas kad vinjsh ar savu voti bija nomainijis lika voti uz nakamo kas izradijas karteja galjas karte.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEus Posted July 30, 2003 Author Report Share Posted July 30, 2003 Ev nu sakiet taksh kaut ko [tikai neko sliktu] Kas tas ir bljin kas jums zheel man adm iedot taksh neesmu nekads auns ar 13 gadiem kam patiik aiicwooold utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 30, 2003 Report Share Posted July 30, 2003 uz kaada nika tev uzlikt to votes kanceleeshanu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEus Posted July 30, 2003 Author Report Share Posted July 30, 2003 nick : dEus e-mail : [email protected] macho a vairaak man neka nevar pieskjirt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted July 30, 2003 Report Share Posted July 30, 2003 Neapmierina mans rakst nu tad neko ja neesi gnida iedo man tikai 1 pashu vote_cancel . hmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEus Posted July 30, 2003 Author Report Share Posted July 30, 2003 Kas hmm ? Tevi kaut kas neapmierina ? Ko es taadu esmu pateicis ? hmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 5, 2003 Report Share Posted August 5, 2003 pamatojoties uz 145. pantu, 3. apaksh-pantu, 5. paragraafu dEuss pieskirtas sekojoshas tiesibas: aslap, aslay, am, vote visu veidu, a_cvote, arr paldies par uzmanibu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts