Jump to content
GIGN Forum

Mani Nomoca Probleema Ar Telefonu!

Jurko
 Share

Recommended Posts

Zinu, ka bija jau kaut kaadi taadi posti, bet es nevaru atrast!

Vai kaads luudzu nevareetu pateikt, kur netaa var dabuut labas un daudz muuzikas par briivu savam telefonam?

Lieta taada, ka nopirku vakar vadu no Nokias 3100 uz PC un viss chiibaa, tikai tagad caur googli nevaru atrast normaalas MIDI formaata melodijas!

Piedaavaa visaadus mp3 formaatus, bet tos es nevaru iegruziit sad.gif

Ja kaads var paliidzeet, luudzu ielieciet linkus uz maajas lapaam kur var dabuut MIDI vai citus formaatus muzonam Nokia 3100!

Buushu ljoti pateiciigs!

Protams, veel labaak buutu, ja tur buutu arii atteeli un speeles Nokiai!

Jau ieprieksh paldies 4.gif

Champion 4.gif Thanx thumbsup.gif Lapa tieshaam ir laba!

Tagad mani nomoka cita probleema!

Vads ko pirku nav orgjinaalais Nokias vads. Jo tas suuds maksaaja 35Ls.

Es telefonu pirku pa 25Ls un vinji grib lai es vadu peerku pa 35Ls ? blink.gif

Nu vot, un nopirku es kaut kaadu mistisko vadu!

Tjipa Nokia PC Suite to shitu neatbalsta, man teica, ka jaanokachaa softs no mobile.cyber.lv Nokachaaju softu, kas saucas Oxygen Phone Manager! Nu vot, ar shit shitu aizgaaja (nesaprotu, kaapeec ar to Nokia PC Suite negaaja blink.gif )

Lieta taada, ka softinjsh visu to shitu atrod visu telefonu izanalizee, visu paraada, bet jaunas MIDI melodijas es ar vinju nevaru iemest (noseivot telefonaa)!

Kompii rada, ka itkaa esmu noseivojis, bet tajaa klucii nekas nemainaas sad.gif

Kaapeec taa? Mosh kaads kibermonstrs zina?

A to, 12Ls pa kaaju upset.gifsmiliez.de_1350.gifbye2.gifcrying.gifcold.gifcrybaby.gif

smiliez.de_1343.gif

Edited by Jurko

Karoche man tada pati proba bija - tas "Nokia PC Suite" neder prieksh Nokia 3100 - man viens cilveeka ieteica normaalu progu ar ko var ieladet melodijas, bildes, spelee utt. uz 3100 nokia! Pats lietoju un proga normaali straadaa!

Karoche progu sauc MobiMB (Mobile Media Browser) + vareetu arii patchu (v1.2.8), jo bez patcha vinja diezgan gljuko! Aaa.. neaizmirsti ari pastiities craku!

Karoche man tada pati proba bija - tas "Nokia PC Suite" neder prieksh Nokia 3100 - man viens cilveeka ieteica normaalu progu ar ko var ieladet melodijas, bildes, spelee utt. uz 3100 nokia! Pats lietoju un proga normaali straadaa!

Karoche progu sauc MobiMB (Mobile Media Browser) + vareetu arii patchu (v1.2.8), jo bez patcha vinja diezgan gljuko! Aaa.. neaizmirsti ari pastiities craku!

Kur dabuuji progu un pachu un kreku? Netaa ir? Ja ir, tad ieliec luudzu linku!

Vienkaarshi tieshaam nav laika mekleet sad.gif

rekur luudzu bet tur laikam nav ne pach ne craks un vel taads pats laikam cita versija smile.gifrekur

P.S. BTW Jurko tas aiznjeema 30sec atver google ieraksti Mobile Media Browser download un viss smile.gif pirmaa lapaa 1mais un vel bikin zemaak

P.S. Rekur vel wap linki bet nezinu vai free atradu vienaa lapaa kas tika visur te iebaasta smile.gif

www.222.lv/wap -daudz melodijas

bodr.nm.ru -java speelees, melodijas, bildes

twilightwap.com/games/ - speeles

wap.esato.com - viss ieprieksh mineetais

esato.com - laikam tas pats 18.gif

wap.one.lv - melodijas, logo atteli (tikai pasuutot)

wap.politones.com - man liekas shis ir prieksh siemens

g.times.lv - neesmu redzeejis...

Edited by Teddy

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...