SkaM^ Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Tiko iegaju sava accounta , pedejo reizi biju pirms nedelas kadas. Un accounts ir kluvis par fermu pughtuhudam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 (edited) Labi, es dzēšu ārā savu accountu un skam arī. p.s variet raidot ciemu 72 stundas gan skam, gan manu Edited March 8, 2008 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 nu tad, ja tā, tad es izsūtīju uz gludekļa lielāko ciemu 100tt. Vispār derētu pacelt jautājumu, ko mēs daram ar aliansi... Jo pašlaik mēs atklāti brūkam. saprotu, ka ir topics par nākotni, bet tgd kkas jāsāk domāt aktīvāk un rīkoties, savādāk nokritīsim pavisam zemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 p.s variet raidot ciemu 72 stundas gan skam, gan manu Kapeec nevar palikt fermas komandai ? Nee nopietni ? Njaa izskatas, kad kopaa pavadijaam daudz labus briizhus un kaujas, bet alianse bruu un bruuk un bruuk un es tur neko nevaru dariit, ja cilvekam apnika spelet es saprotu, gan jau veel kaadreiz savaksimies. Tagad tikai jadomaa ko dariit ar aliansi , man nav ne mazakaas nojautas:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Njaa izskatas, kad kopaa pavadijaam daudz labus briizhus un kaujas, bet alianse bruu un bruuk un bruuk un es tur neko nevaru dariit, ja cilvekam apnika spelet es saprotu, gan jau veel kaadreiz savaksimies. Tagad tikai jadomaa ko dariit ar aliansi , man nav ne mazakaas nojautas:( Nein, nekāda ferma nepalikšu, jo pārsvarā man visur apkārt ir tikai FFH. Domāju, ka pa traku ir tas spēles ilgums... Es saprotu, ka var būt aktīvs maksimums pus gadu, bet ne jau pusotru. SICK. Paldies par pavadīto laiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 LOL, tā ir taisnība? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 bļaģ zajebis, multihunters bananu uzlika, tagad jagaida ko teiks un ko būšu noziedzies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 viss kārtībā, iztīrīja warehouse un grannary un varu kapāt tālāk. pārkāpums, vienam durakam, kas jautā kapēc uzbrūku pa prikolu uzrakstīju, lai sūta resus, tad neuzbrukšu un par to ierāvu banānu. nekas tagad vins tiks nolīdzināts Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 9, 2008 Author Report Share Posted March 9, 2008 da ladna, vai tad nedrīkst prasīt resursus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 tas pēc noteikumies klasificējas kā izspiešana un to nedrīkst darīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TI-83+ Silver Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 (edited) Iz game rules: Being blackmailed into sending resources exceeding the hourly production as described below is not considered a benefit to the account. Es shito saprotu, ka driikst izspiest liidz 1h produkcijai peec noteikumiem pilniigi legaali. Aciimredzot tu paprasiiji nedaudz par daudz Edited March 9, 2008 by TI-83+ Silver Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 nu tā sanāk, labākais jau tas ka pa prikolu teicu lai sūtu bet nu po Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Neko neteikshu, bet es esmu sanemis resursus no deadalive 2h kaadus 50k, neesu jutis bananu neko taadu un shii nav pirmaa reize, kad es lielu kvantumu resursu dabuunu savam aacountam, cerams, kad taa arii turpinashu un bananu nedabuushu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lauki Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 HELLAS-p - Poseidonia???? kāds to vareetu paskaidrot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 tur nav ko paskaidrot, viss tāpat forumā redzams. tagad esam hellas wings, kas sux hard Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Un kapeec sucks hard ? Es saprotu kad gribas buut atsevishkai aliansei kaa LV, bet juus no diplomatijas neko nerubijat, tas ir skaidrs. Jums liekas mees taa mieriigi dziivotu un attistiitos vieni pashi (nemot veraa, kad 30 % alianse ir neaktiivi). Varbuut juus nezinat, bet bijaa paredzeeti kaa pusdienas vienai daudz stiprakai aliansei, ta ka neraudat un priecajaties, kad esam dziivi. Ja mus nebuutu pametushi visi stipraakie speletaaji mees mierigi varetu kapaat talaak, bet mums ir jadzivo liidzi laikam un japienem tas kaa tas ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 nu bet kāpēc tik tizls nosaukums poseidonija, tak varēja hellas lv vai kautko tādu Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 tāks, vienu dienu nebiju bijis travianā un secināju, ka mans ciems ir atņemts, vēl 4 palikuši. nu tagad man tiešām piebesīja spēlēt. ja kāds grib, varu atdot savu acc, ja nē, tad dzēsīšos ārā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 PSC Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 (edited) Kapeec jadzeshaas es nerubiiju, savejiem par fermaam vari palikt, tie ciemi, kas atrodas dirsaaa taalu vnk nobrucini visu un lieta dariita Blin tiko iechekoju to gludekla uzbrukumu... Psc ir maigi teikts, pret taadu armiju mums nav ko likt pretiim pat, we are doomed Kurs nah aizsutiijis reinforcment gludekla ciematam ??? Edited March 10, 2008 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 bencik, mēs jau tagad esam pusdienas FFH. bļin, gludeklim ubruka ar 14k lielu armiju, itkā norm, ne. ok, gaidīsim, kas būs tālāk. būtībā man gan nekas īpašs nedraud, jo ar savu ffh kaimiņu mums ir norm attiecības, so, ja vajag, varu sūtīt palīgā kādam savus necilos falanksus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Blin tiko iechekoju to gludekla uzbrukumu... Psc ir maigi teikts, pret taadu armiju mums nav ko likt pretiim pat, we are doomed Kurs nah aizsutiijis reinforcment gludekla ciematam ??? sorry Bencik , tas biju es , gribēju apzagt resursus , bet aizmirsu iekikšķināt pie attack Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 nu tur jau tā lieta, ka man apkārt vieni FFH, tāpēc labākais variants būtu izdzēsties Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 labāk tiem ciemiem , kuri ir tālu no mums, nonest warehouse vai vispār nest nost , bet tos , kas ir pie mums, var normāli fermot Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Blin hero, it kaa jau nekas bet prikola peec ir stulbi padirs 1 dienas armiju Tas taa esi uzmanigakas nakotnee, zin kaa kaadus 100k es padirsu man liekas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now