mephisto Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Vai kāds no vietējiem spēlē uz battle.net un var palīdzēt ar padomu par iegādi? Jautājums ir tāds, visai interesants. Vai, piemēram, ja es šos divus pērku 636, man būs ļauts spēlēt uz battle.net? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Pirms pusgada aptuveni pirku. Tanī pašā 636, gājām kopā ar draugu. "Origo" 636 bija tikai viens pāris (viens RoC un viens TFT disks), tāpēc pateica, lai ejam uz Kr. Barona ielu (ja neko nejaucu; pasen tas pasākums notika un Rīgā vispār neorientējos), kur savus diskus dabūju arī es. Abas maksāja aptuveni Ls 7.50, nu, kopā izdevu Ls 15 ar kapeikām, tā kā rēķini, ka viena diska cena ir līdz Ls 8. Aizej mājās, ieinstalē abas spēles, ievadot oriģinālos (mm, cik labi skan) cd-keyus, norādi Battle.net opcijās, ka spēlēsi Eiropas serverī (Northrend) un aidā! Galvenais, nemeklē netā novilkt v1.21 patchu, kā to darīju es - Battle.net to novilks un spēli nopatchos pats pie pirmās konekcijas. Veiksmi! Varbūt uzdrukā man PM kādus savus kontaktus, varēsim kopā kādreiz kādu fun mapi uzraut, ar melee kartēm kādu laiciņu vairs neaizraujos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Iepriekš biju spēlējis iekš Bneta, bet tad sagribējās uzspēlēt kādā LV serverī. Battle netā riebīgi tas, ka tur 80% spēlē faking dotu (custom mape), kas ir pat ļoti bēdīgi. Ā, un ja tev gribas Meelee kartes spēlēt, tad iesaku sākumā pret PC, jo bnetā tur visi tādi profi, ka, tiklīdz tu ntajā sekundē neuzbildosi hero vai kko vēl, uzreiz sāks tevi nolikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted October 28, 2007 Author Report Share Posted October 28, 2007 Spēlēt māku diezgan labi, nu cik nu labi, bet nu vismaz māku uzbūvēt šo to, agrāk laidu ar Latvijā labākajiem, bet nu ar nelegālo W3 Izliecies, Tu jau man esi kontaktos - Mr. Positive Kad nopirkšu, padošu ziņu.. P.S. Paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Oho.. Jaunumi Btw, ar kādu niku spēlēji Latvijā? Gadījumā ne Mefistofelis? Piedod, ja kļūdos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Oi šī spēle owno visas pārējās neta stratēģijas. Pats spēlēju www.eurobattle.net. Tur pirms gada bija ap 10`000 spēlētāju, bet tagad šis skaitlis varētu būt 2 x lielāks. Īstenībā nejūtu vajadzību pēc oriģinālā servera, ja nu vienīgi kāds mani apgaismotu un pateiktu, kas tieši tur ir tik kruts. Mani arī kretinē tā dota, jo šajā serverī ir tieši tas pats - 80% kapā dotu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted October 28, 2007 Author Report Share Posted October 28, 2007 Btw, ar kādu niku spēlēji Latvijā? Gadījumā ne Mefistofelis? Piedod, ja kļūdos. uj, neatceros, bet domāju, ka nebija gan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 protams, var pirkt, bet, ka vienmer, letak un vieglak ir noladet pats speleju ggc(good game client), jo kretine, ka latviesu serveri jagaida stunda kamer savaksies tauta normalai dotai Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Gribēju tieši uzrakstīt ggc , kad vēl spēlēju wc3 tad tieši tur arī spēlēju un nebija nepieciešams oriģinālais wc3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now