Lecter Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Tātad sākšu ar to ka izklāstīšu ideju.. Esmu vērojis kā attīstās latvijas geimeri, un pamazām tie kļūst arvien vairāk un vairāk, Spēļu spēlēšana uz datora vairs nav tik izplatīta kā agrāk, jo tirgūt parādās arvien vairāk un vairāk spēļu konsoles kā XBOX, XBOX360, PS2, PS3, PSP, Wii un daudzas daudzas citas... Arvien vairāk cilvēki sāk izvēlēties Spēļu konsoli datora vietā, pulti klaviatūras un peles vietā, bet whoila Latvijā nav neviens saits kas reāli palīdzētu cilvēkam saprast ar ko kura spēļu konsole īsti ir vairāk piemērota viņam, kādu spēli ir vērts iegādāties utt. Nu protams ir daudzi saiti kur raksta par dažādām spēlēm, bet pārsvarā tikai par datorspēlēm... Tātad reāli vēlos veidot weblapu, kurā cilvēki varētu atrast informāciju par dažādām konsolēm, spēļu aprakstus un recenzijas, protams arī trailerus un ekrānšāviņus... Ja kādu interesē pievienošanās saita administrācijai sūtat PM vai e-mail uz [email protected] Nepieciešami cilvēki kas ir gatavi rakstīt par spēlēm kuras paši izmēģinājuši, protams cilvēkam jāprot sakarīgi izteikties nevis a nu tur tā figņa tīri normāla.... Vēlams mācēt rakstīt arī krievu valodā, lai rakstu sagatavotu arī krieviski runājošajiem latvijas iedzīvotājiem. Nepieciešami cilvēki kas var rakstīt par spēlēm kas izlaistas uz šādām platformām: PC (jābūt jaudīgam datoram kas spēj pavilkt jaunākās spēles) XBOX - pagaidām esmu viens noderētu vēl kāds sakarīgs cilvēks kas izmanto XBOX XBOX360 PS2 PS3 PSP Wii Paldies par man veltīto laiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 (edited) varetu itka pievienoties wii vai irca tevi nevar atrast? Edited October 28, 2007 by Rawen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted October 28, 2007 Author Report Share Posted October 28, 2007 mani var daudzkur atrast piemēram Xfire niks koperniks007 tads pats ary skype vari mani tur uzmekleet Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 mans itkā varētu pa datora un PSP spēlēm Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 LOL! atceros tevi! tu baigi saspringi par xboxu... lol! laikam warna terminsh beidzies! Bet klau.. vai esi drosh, ka nekas tads jau Latvija nepastav? protams nerunajot par uberkruto saitu www.gamespot.com. Patiesiba tev pat nevajadzetu spelet speles. Pietiktu nospiest rakstus, screenus un video no taa saita! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 revolution.lv konsolv.blogspot.com ja tu izveidosi ko jēdzīgu, varbūt būs jēga pievienoties, ja iepirkšu kādu jaunās paaudzes konsoli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted October 28, 2007 Author Report Share Posted October 28, 2007 (edited) tajos Latvijas linkos ko iedevi nekā jēdzīga nav... tādi sausi darbiņi video vienkārši ielikti no youtube.com... Izskatās ka paši rakstītāji spēli pat nav ne pusē izgājuši, bet spriedelē tukši uzskaitot dažus faktus, nemaz nesalīdzinot spēli ar iepriekšējajām versijām, neapspriežot spēles vadības, grafikas un skaņas izmaiņas.... EDIT: Ups piedod paskatijos tos saitus tuvāk un sapratu ka tur vispār nekā nav ! Edited October 28, 2007 by Lecter Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 (edited) Es varu rakstit par ps3 spelem resistance of man un motorstorm. Kaads bus honoraars? Beefs p.s. nenoturejos - xbox sucks, ps ROCKS! ( loliigi, ar atskanaaam ) EDIT: Ups piedod paskatijos tos saitus tuvāk un sapratu ka tur vispār nekā nav ! Edited October 28, 2007 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted October 28, 2007 Author Report Share Posted October 28, 2007 vaitad es minēju honorāru ? NEEE neminēju, tātad tāds nebūs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Beefs p.s. nenoturejos - xbox sucks, ps ROCKS! ( loliigi, ar atskanaaam ) Tu aizmirsi Wii! Un nesaki, ka par to vispār nav jēgas runāt. Btw, Lecter - tu pats to lapu izveidosi vai arī tajā vēlies palīdzību? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 nez... dzeks noprika.. teica, ka sakuma baigi kkool un ta, ka draugi atnak un var pabokseties, bet diemzel vinam maz draugu! Beefs Btw, Lecter - tu pats to lapu izveidosi vai arī tajā vēlies palīdzību? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 es varu palīdzēt un rakstīt visādus pēcskatus un palīdzības visām vecajām spēlēm, jo tās man sirdij tuvākas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted October 28, 2007 Author Report Share Posted October 28, 2007 weblapa jau lēnām tiek veidota, par to ka tas būs kārtējais 1 dienas projektiņš kā te daudziem ir varat neuztraukties, es netērēju laiku uz 1dienas nejēdzīgiem mēsliem... XBOX nesūkā katram savs esmu spēlējis gan PS2 gan XBOX un man labāk patīk XBOX nerunāju par XBOX360 un PS3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Beefs Tā jau ir džeka, ne konsoles problēma diemžēl :} Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 a kur paliek zilitons ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted October 29, 2007 Author Report Share Posted October 29, 2007 zilitonu par konsoli grūti nosaukt.. tad jau tosteris piedāvā daudz vairāk izklaides iespējas kā zilitons Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 Pagātnē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now