Jump to content
GIGN Forum

Vienkaarshi, Dabiski ?

Recommended Posts

sveiki! Nu taaks kaa jau biju domaajis, pa gign un speleeetaajiem uz shii servera, pienaacu pie viedoklja ka atkal naaksies raxtiit pieteikumu, par r-slot, un maybe par kaadu access palielinaashanu =/, ilgu laiku biju speleejis ar vote tiesiibam, zinams diezgan liela priveleedija, bet es veeleetos kaut kaa, kaut ko paaugstinaat, liidz slap, slay, kick tsay and xg, kapeec tieshi shiis - nu kaa lai saka, shis ir standarst uz vairaakiem serveriem, ar ko tieshi var pamudinaat, uz pareizu riciibu, jeb kaut kaadu paarkapumu! Tagad esmu iestaajies zeona klanaa, kuriem, driizaak 80% no klana ir tiesiibas, tajaa skaitaa arii r-slot! maybe kaads shaubaas, un uzskata ka es nebuushu pilvertiigs, admins, tad varu piebilst, ka man esot uz vairaakiem serveriem, tiesiibas, taj skaitaa uz clan.lv, apollo, devia ...... Nu ko es veel vaareetu pateikt, ceru uz juusu atsauciibu, un saprati!

Edited by NighTMerry

sakariigs kraaninsh ! biggrin.gif ar tiesiibaam ar maak riikoties !

nee nu tas ir tavs viedoklis, bet es nesaprotu vienu, ar ko tu spried, ka es nemaaceeshu, apieties, maybe manii ir kaadi miinusi, tad izklaasti tos man, lai varu mainiities =/

P.S un prichom te zeona ?

Edited by NighTMerry

Guest blody

smiliez.de_2477.gif

ja tiesiibas kolekcionee kaa pastmarkas tad ir jaapieregistreejas filateelistu biedriibaa nevis sakariigos forumos... un tikai nevaig teikt :ko tu tur muldi?:, jo tavas kolekcionaara tieksmes tika apspriestas diezgan pla6aa cilveeku lokaa GIGn tusa laikaa... dry.gif

personiigi manas domas - smiliez.de_2428.gif

Es arī par Zeona biju labākās domās. Man likās, ka tur savācas elītie kexi, bet...

Spēlē vien tajos daudzajos serveros, kur tev jau ir tiesības, jo tās tak tev ir dotas ar domu, ka tu tur sekosi līdzi kārtībai, tur spēlēdams

eusa_naughty.gif

Te nu es piektitiishu Blody

ka man esot uz vairaakiem serveriem, tiesiibas, taj skaitaa uz clan.lv, apollo, devia
pec shaada teksta, tas tieshaam jau izskataas peec admintiesiibu kolekcioneeshanas.

Nezinu cik lialaa meeraa NM ir (jeb nav) gjeenijs, bet man kaut kaa neticas, ka vinjsh maak un speej admineet vienlaiciigi 4os (clan, apollo, devia, gign) serveros.

P.S. Var jau buut, ka starp mums ir gjeeniji blink.gif

P.P.S. Pievienots par zemaak teikto:

nee nu taa ir, bet biezhi gribaas, arii dazhadiibu, nevis visu laik, speleet vienos un taj pashos serveros
tjipa bez admin tiesiibaam nevar paspeeleet?

Tb doma taada, tu neesi gjeenijs, lai admineetu N-tos serverus, bet dazhaadiiba nav atkariiga no tiesiibaam kaadaa serverii. Spied mieriigi un taisi FUN.

Edited by COLE

nee nu taa ir, bet biezhi gribaas, arii dazhaadiibu, nevis visu laik, speeleet vienos un taj pashos serveros sad.gif

Un pie tam es esmu ar kaut ko sliktaaks, prieksh zeona klana, ka juus saakat kaut ko ....... upset.gif

Edited by NighTMerry

Pie tam uz clan.lv peedeeja laikaa neviens nespeelee sad.gif, uz devia ir daudzi maxataaji, kas izriikojas kaa vinjiem tiik (vienoziimiigi nav jeegas), paliek tikai apollo, turklaat, ja es nevaru dabuut, kaut kadu access palielinaashanu, tad kaa buutu ar to slot, kuru es jau mineeju ?

Edited by NighTMerry

a prieksh slota par vaaju (kad nu tur peedeejoreizi redzeju)

Es jau neko.. wink.gif

..bet manupraat ar sho ^ tika pateikts diezgan daudz.

Shaubos, ka buus kaads cits labveelis kaa macho kursh tev sho advanceeto bonusu uzliks.

Anyway gud lak cool2.gif

nee nu taa ir, bet biezhi gribaas, arii dazhaadiibu, nevis visu laik, speeleet vienos un taj pashos serveros? sad.gif

Un pie tam es esmu ar kaut ko sliktaaks, prieksh zeona klana, ka juus saakat kaut ko .......? upset.gif

Vinsh var normali rikoties ar tiesibam, es to redzeju.Bet tas ir pricina?nezin es domaju ka loti daudz cilvekus var normali rikoties ar tiesibam ja vinjam tiesibas butu 20.gif Kapec tu gigna ne spele ar klanu??

Edited by horcry

attieciba starp slotu lietotajiem/parastiem lietotajiem ir jau parak liela, tapec slotu diezvai tuvakaja laika kadam doshu... reizem jau gadaas ka aizpildaas visi 24 servera sloti un es pats vairs iekshaa netieku dry.gif par parejam tiesibam - esmu ljoti negativi noskanjots pret tiem kas kolekcionee tiesibas un pie tam prasot tiesibas sheit uzsver to ka vot man ir tiesibas uz shitaa un taa servera... a zini man po kur tev tiesibas ir... manas aciis tu esi vienkarsh mirstigais pietam tu neesi ne ar ko ipashu izcelies lai tev tiesibas dotu eusa_snooty.gif

ja godiigi, daljeeji, bet kam tad nepatiik ?

Un runaajots par kolekcioneeshanu, nu labi man vairaakos, serveros ir tiesiibas, bet es taads domaju neesu vieniigais, un ar ko mainiisies viss tas, ja man buus uz gign servera, kaut kas vairaak par vote blink.gif ?

Edited by NighTMerry

Tu man uzliki banu par to ka es tevi par lohu nosaucu..

Peec cw tu man un manam klana biedram soliji uzlikt banu uz pusi Latvijas serveru.., tu teici ka uzliksi banu man uz GIGN uz muuzhu..

un veel tu skaities labs admins ??

looool 18.gif es tuliit nokritishu, mlea uz cw es tevi primkart nobanoju uz 30 min par to ka tu cw laika paraak daudz uzdorishinajies, taa kaa viss ok, bet tomeer ..... :DDDDD

P.S kur palika tavi bani, kurus tu sloiijies man ? :DDDDDD

Edited by NighTMerry

nepataisi sevi par lolu naitmare skaidrs jau sen ka nedabusi un nafig vispar? kaut kaa izlasot visus tavus postus nevienu normalu iemeslu nesalasiiju.. tev tachu veel ir citos serveros tiesiibas un sloti etc. tad nafig veel gignaa ? ko tev tas dos? varesi labaak un vairaak palieliities? tapat tachu nespelesi visos serveros vienlaicigi.. nezinu kaa citiem bet man ja ir uz viena servera slots tad es tur arii eju un speleju un man ar to pietiek..

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...