Jump to content
GIGN Forum

Cik Slotus Vareetu Pavilkt?

Recommended Posts

Džekiņ eij uzraksti šeit foruma sadaļā counter-strike tev noteikti pateiks vislabāko variant !!

P.S Ja piepirksi 1 gb ram vari turēt 20 slotus mierīgi :) ja addons būs paštaisīs ar paštaisītiem pluginiem vari 24 ,bez jebkāda pinga un uztraukuma :) ! :rolleyes:

Ja vaig palīdzību raksti tur tur tevi neignorēs un nenodirsīs !

Edited by php><php

nu jaa...to es pats sapratu ka ar netu ir tā kā ir...

bet nu tagad peedeejaas dienaas EVIL,ALA,DYC,CHILL serveru provaideis MEGA LAGO!!

nu bet tas pox...

Es nedziivoju Rīgā un nevaru dabūt šeit Valmierā dabūt labu netu!

tвpзc ka рos visus serverus kurus tiko pieminзji hostз solarf.lv :D un viтs ir mзsls ( piedodiet par izteicienu ) Dюekiт netam daudz nav vainas tev download labs vienigi up sudigs ,bet ja izslзgsi msn skype un vel pвris sыdus kas dod up вtrums pacelsies !!!!! Godоgi sakot esmu izstudзjis visas рis lietas . Tвpзc zinu dienu diena taisu programзju laboju partaisu mвjaslapas , kompjыterus , serverus un ta talвk . Teikрu tв ja ieliksi 1 gb ram tev kompis bыs ideals !!! ja vel uzbвstulinux mazak resus rоtu + droрak bыs serverim .

Offtopick visi hakeri lieto linux . Vindows ir cзlies no linux source koda ! tikai pвєveidots nebыtu linux nebыtu win tвpзc arо linux lietotвji var uzhakot windowsu !

:D un viтs ir mзsls ( piedodiet par izteicienu ) Dюekiт netam daudz nav vainas tev download labs vienigi up sudigs ,bet ja izslзgsi msn skype un vel pвris sыdus kas dod up вtrums pacelsies !!!!! Godоgi sakot esmu izstudзjis visas рis lietas . Tвpзc zinu dienu diena taisu programзju laboju partaisu mвjaslapas , kompjыterus , serverus un ta talвk . Teikрu tв ja ieliksi 1 gb ram tev kompis bыs ideals !!! ja vel uzbвstulinux mazak resus rоtu + droрak bыs serverim .

Offtopick visi hakeri lieto linux . Vindows ir cзlies no linux source koda ! tikai pвєveidots nebыtu linux nebыtu win tвpзc arо linux lietotвji var uzhakot windowsu !

ok...bet neavri palоdzзt ar to servera karinврanu tipa kad karina serveri...

man ir tas swds.dll bet taapat winu var uzkarinaat mieriigi...

tagad naw taa ka wins atrubaas bet wnk wisus izmet aaraa par svc_bad un netiek atpakal kad naak atpakal tad uzreiz atkal imet taapat aaraa!!! varbuut kaads zin kaa var izvairiities no sitaam huinaam??

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...