Jump to content
GIGN Forum

Csdm


rusty
 Share

Recommended Posts

man liekas, ka kautko pa csdm vaidzētu padomāt. tik daudz adm. tiesību sadotas, bet vai kas ir mainijies? figu. vislaik čīto. no topika forumā, kur viņus (čiterus) ar nikiem un reason iemet - bullshit. mirca? vienīgais cilvēks, kas jelkad ir aizgājis kādu nobanot, kad pasaku, ka čīto csdm - Oddish. 1 no 3 reizēm labi, ja kāds aiziet nobanot. zb paliek tur spēlēt. piemēram tagat - pagājušas būs kādas 20 min kopš mirc ierakstiju, ka ar speed draga čalīts. un uzminat nu - viņš velaizvien spēle :)

aizcinājums cilvēkiem varbūt kautko ierosināt, jo situvācija csdm ir smaga.laiki, kad mapi tur varēja nospēlēt bez čīteru klātbūtnes ir neatminami.

jauno adminu online time - kautkā baigi krities kopš tiesību iegūšanas? neko nebraucu adminiem vnk vidēji 30 min serverī...

godIe

http://www.gign.lv/statscsdm/player.php?id=104347

zorg

http://www.gign.lv/statscsdm/player.php?id=988

kek's

http://www.gign.lv/statscsdm/player.php?id=517

Link to comment
Share on other sites

Nu ta jāliek atpakaļ busteris arī uz Csdm!!

Es personīgi kā ieguvu tās tiesības, csdm spēlēju daudz, ar laiku mazāk, mazāk, ......

reāli apnika cs, gan jau uz brīdi, jo visu mūžu taču es cs nespēlēšu, nu ok tagad laikam būs maza pauzīte ar cs, gan pēc kāda laiciņa atkal atsākšu spēlēt!!!!

Un domāju ka visiem ir tā ka apnīk tas cs, un pēc laika atkal atsāk spēlet!!!

+vēl tagad taisu to mūviju!!

Edited by godiE
Link to comment
Share on other sites

vot vienu rezi pa visām nedirs. visiem skaidrs, ka csdm acc tev bija tikai kā sākuma punkts. Varu saderēt, ka tagad tev viņš ir jau pohuj, ja reiz tik tikko jau prasīji aksesu pirmajā serverī. un vispār retas reizes ieejot pubā (uztuos vairāk csdmā), es tevi satieku tieši tur. ok, nevar jau visu laiku spēlēt csdmā, bet tad arī tā pasaki, nevis dirs par kkādu apnikumu.

p.s. Labi, ka tev neiedeva tevis prasītās komandas, vsmz piebremzēja tavu vēlmju sarakstu. ceru, ka vēl nekauksi, ka tev ir vajadzīgs moda statuss, jo te parādās tādi lohi kā es, kas runā visādus bezsakarus.

Link to comment
Share on other sites

Nu dāā beidzu spēlēt es csdmā, jo man tiešām apnika, nu pakapāju pubā 1nedēļu tā normāli, un tagad cs vispār nevelk.

Un patiesībā NĒ access csdmā man nebij sākuma punkts!!!

Kas tu domā ka visu laiku dzīvosi tajā csdmā, varu saderēt ka tev viņš arī agri vai vēlu apniks, tapēc nevajag te mani apd1rst, jo nevienu adminu vai parastu spēlētāju tu nenoturēsi serverī tikai tāpēc ka viņam ir kaut kādas priekšrocības.

Plus, kopš Macho uztaisija topiku par TF2, iesāku spēlēt arī to, jo cs jau nospēlēts apmēram 4gadi,(protams ar pārtraukumiem) un tagad ir pauze!!!

Neuztraucies es tāpat sometimes ieeju csā, un pačekoju vai tur nav čiteru!!!

Link to comment
Share on other sites

A KAS TU DOMĀ, ka es tur dzīvoju? nu jā, ja reiz pats macho sācis tf2 spēlēt, tad jau vairs šeit nav jēgas spēlēt, jo, vairs nav , kas novērtē tavus labos darbiņus? :) aj labi, neķer krenķi, gan jau pārdzīvosim :thumbsup:

ā, bet ja jau tev apnika cs, tad nah pirms četrām dienām vēl acc prasīji? ā skaidrs, tad tāpēc tev apnika.

btw http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=21213

Edited by traktorists^
Link to comment
Share on other sites

Nu labi te aizgāja Offtopikā, āā un tu domā, ja admins prasa paaugstinājumu ta viņš nevar darīt neko citu kā tikai spēlēt cs????!!!?!?!

Iedomājies tikko biju iegājis csdm paskatīties vai nav čīteru (Tikai tev par prieku) un neredzēju ne čīterus, un pipuks arī neizdvesa ne skaņas!!!

Link to comment
Share on other sites

aj, man jau liekas, ka tu sapiņķerējies (interesanti, tur ir n vai ņ) pats savos izteikumos, bet nu ok, tagad varēšu mirt laimīgs. ajj, gribas vēl pastrīdēties (piedo, saule): kāda jēga prasīt tā saucamo paaugstinājumu pirms reālās cs karjeras beigšanas, vai tikai pauzes( kā arī tu teicii)? lai tev fiksi pincītis paaugtos?

Link to comment
Share on other sites

Nu labi piedodat ka es nespēlēju cs, nosodat mani, un ņemat man nost tiesības or whatewer, bet tāpat pēc kāda laika es būšu atpakaļ!!!!!!

Tak gribi vai negribi neviens to cs nespēlēs mūžigi!

Edited by godiE
Link to comment
Share on other sites

Nu ko lai saka? Spēlēju gan PUB, gan CSDM! CSDM ieeju kad ir mape kura man patīk (nepatīk spēlēt cs_estate; de_prodigy) Tāpēc, kad ir šis mapes eju uz PUB; PUB slikta map`e - uz CSDM... ;)

Tāpat neapvaldīsi tos čiterus 24/7! Tāpat ar 3/4 adminiem uz servera nepietiek! Diezgan bieži ienāk whitesnake, Sn00p un citi admini kas arī ir uz PUB!

Daži spēlētāji, kas bieži spēlē pasauc mani caur skype, ja ir kāds čiteris! ;) Mirc gandrīz neizmantoju :P

P.S. l33t arī ir xb tiesības uz CSDM!

Link to comment
Share on other sites

ā ta par mani iet runa,es spēlēju csdm,un ilgāk par jums visiem.nesēžu 24/7 serverī tapēc ka man ir arī privātā dzīve,liidz 17 esmu darbā,un esmu arī uploaders trakerī,tapēc kad no manis nevelk tad arī spēlēju.es neezmu tāds pipele kas paprasīja acc csdm lai pa pub spēlētu,kā jūs visi darat.jūs zinājāt ka uz pub nedos jums acc,tapēc arī šitos šitus rakstījāt,lai vispirms dabūtu acc uz csdm un pēc tam pārvilktos uz pub,lai pagarinātu krānus.lielisks piemērs ar goodie.un zorg tu tāpat droš nākotnē darīsi.es csdm spēlēju tikai tapēc ka esmu frageris,un taktiku neesmu zubrījis.man vajag ekšenu.reti kad pub parādos

tad nahren tu prasi acc uz csdm ja spēlē pub?

p.s un nepiepisies man

Link to comment
Share on other sites

Nu bet reāli 4admini tak nevar cīnīties ar X čīteriem!! :) (X...tik daudz čīteru ir uz pasaules) :)

Nu jāliek vien busters atpakaļ uz csdma!

Edīt: l33t es tev neko nepārmetu, bet tev tāpat tas csdm apniks gribi vai negribi!

Un es nedomāju ka tas TF2 mani tā aizraus, pēc tam ka biju prasijis to paaugstinājumu!!

Un patiesibā man te nemaz nav jāatskaitās par to ka es nespēlēju CS, takā varat man neko nerakstīt, lai man nav te jāatskaitās jums par visu!!!!!!!!

Un nēesmu vienīgais admins kuram ir access uz abiem serveriem, un tas taču nenozīmē ka viņi spēlē tikai vienā serverī!!!

Edited by godiE
Link to comment
Share on other sites

LOL uz csdm nav busters :D

Juus mani tikai nesities, bet es to nezinaaju, (man busters neiet tapeec gign vispaar neesmu bijis 2 meneshus). Nu nice ja jau tur busters nav, tad jakapaa vien buus gign csdm. A to es visu laiku kso speleeju, vot es idiots :violent:

Ai vispaar nahrenizeet to csdm un tf2 maucam virsuu :)

Te nu mees atkal atgriezhamies pei shi topika, shajaa gadijumaa apstiprinaas tikai manaa postaa rakstiitais ... Kadeel gribi buut admins?

Link to comment
Share on other sites

Es reali jau visu pateicu, man ir darbs/skola un bez taam lietam man nav tikai vel CS, ir ari citas dziives lietas, vnk kad ieeju man nav probleemas kaadu nobanot un es ari to izdaru, + ja man kaads mirc paluugs nobanot, protams ja buushu klaat jebkura briidi varu ieskriet nobanot so 4iiteri (protams ja vinsh tiesham 4iito) - Citas dienas sanak loti daudz uzspelet un citas pat nezinak vispar uzspelet!

P.S. Ja atminos pieteikuma es ari to teicu! :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Jaa, jaa, zinu, ka man ar shito visu nav nekaada sakara un iisteniibaa man galiigi pie kaajas shii juusu probleema, bet taa kaa shajaa visaa ir iesaistiiti dazhi mani pazinjas, es tomeer atljaushos izteikt arii savu viedokli par sho teemu.

Taatad. Probleema par to, ka CSDM joprojaam chiito. Skaisti, patieshaam iespaidiigs jaunums. NOOT.

Kas man shajaa visaa shkjiet pavisam interesants, ka tu, rusty, lai gan probleema skar visu serveri, liidz ar to visus taa adminus, piemini kaa vainiigos tieshi shos te jaunos adminus - godie, zorg un kek's. Nezinu vai vaina ir tajaa, ka tev kaut kaadaa veidaa skauzh, ka vinjiem, redz, sliktie papas iedeva tiesiibas, bet tu joprojaam esi apdaliits, vai probleema ir kaut kur citur, eniivei, ja jau aizskaram CSDM tematu, vareetu taa kaa runaat mazliet plashaakos apmeeros ne?

Veel viena interesanta lieta, ka vieniigais no shiem 3 adminiem, kas tieshaam rakstiija pieteikumu uz CSDM tiesiibaam bija kek's. Abiem paareejiem tiesiibas iedeva par aizmukusho chiiteru reporteeshanu. Taatad, ja es, lai vareetu normaali pavadiit vakaru serverii, ik pa laikam tur iemetu dazhus reportus par to, ka serverii tas un tas chiito un man peekshnji admins uzliek tiesiibas noziimee, ka man tagad 24/7 tur buutu jaaseezh un jaavaktee vai tik kaads neizdomaas pachiitot? Es, protams, paarspiileeju, bet nu ceru, ka domu saprataat. Taapat visvairaak man tracina fakts, ka piesienas tieshi jaunajiem adminiem. Okej, godie luugums peec tiesiibaam uz pub serveri bija visai tizli [maigi sakot] no vinja puses, bet vai tad taas nav vinja tiesiibas ko taadu luugt? Tas, vai kaads vinjam peec tam vinjas dos vai nedos ir cits jautaajums, bet paprasiit tachu vinjsh driikst, ko? Vai varbuut mees tagad saaksim eest nost visus, kas prasiis kaut kaada veida tiesiibas un beigu beigaas pie vinjaam netiks?

Pats labaakais, ka vainiigi ir tikai 3 cilveeki. Un tieshi shie 3 arii beigu beigaas dabuus pa kaklu, jo vinji ir jauninjie. Chalji, te nav armija jopt. Pie taa, ka CSDM chiito, ir vainiigi visi, kuriem dotas tiesiibas to kontroleet, bet vinji, kaut kaadu apstaaklju deelj, to nedara. Apskatot cik reaali uz gign ir adminu tieshaam shkjiet jociigi, ka joprojaam ir shaada situaacija. Kaapeec tad vecie admini driikst speeleet pubaa un CSDM ievilkties reizi nedeeljaa [neuztveriet neviens personiski, sho situaaciju es nepaarzinu tik labi, lai spriestu par kaut kaadiem konkreetiem faktiem, es tikai izsecinu, ka taa vareetu buut, spriezhot peec taa kas te shobriid notiek]? Arii vinjiem ir tiesiibas abos serveros un tas noziimee, ka abu serveru kaartiibas uztureeshana ietilptu vinju pienaakumos, ne?

Protams, buutu jauki un skaisti uzlikt CSDM serverim atpakalj busteri un skatiities kaa vinjsh leenaa garaa aizaug ar zirneklju tiikliem speeleetaaju truukuma deelj. No otras puses, pietiek ar 1 chiiteri, lai izvestu no pacietiibas visu serveri un sabojaatu par vinju priekshtatu uz visai pamatiigu laiku. Man iisteniibaa pat nav ne jausmas kaads sheit buutu labaakais risinaajums, gribeetu tikai pateikt vienu - shajaa probleemaa nevar vainot konkreetas personas. Katram, galu galaa, ir sava privaataa dziive un lietas, kas vinjam ir svariigaakas par CS un tas taa kaa buutu jaaiemaacaas saprast gan rusty, gan traktoristveidiigiem radiijumiem, par kura izteikumiem es labaak shoreiz nekomenteeshu.

Dziivosim draudziigi. :thumbsup:

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

eu, ezītveidīgais. davaj pakomentē. uz priekšu!

btw:

Jaa, jaa, zinu, ka man ar shito visu nav nekaada sakara un iisteniibaa man galiigi pie kaajas shii juusu probleema

tad pie tā arī paliec, un, lūdzu, iztiksim bez visādiem jobaniem lenteņiem.

Vsp, man liekas, ka šo topiku varētu slēgt, jo te tāpat viss skaidrs.

Link to comment
Share on other sites

ezīt tev nepielec? es nenko nebrauc šiem jaunajiem trīs. vnk parādu viņu online time. daudziem adminiem ir arī mazāks time csdm pat par viņu 30 min . bet...manuprāt tas kautkā nav sakarīgi, tu tagat dabūt tiesības un sāc spēlēt mazāk? un neviens neredz to? un es jautāju ieteikumus ko varētu darīt, lai būtu mazāk čīteru nevis kā visi tagat te attaisnojas - man tak pohuj kadeļ jūs neesat serveri, bet interesē ko varētu darīt, lai arī čiteri nebūtu serverī!

Link to comment
Share on other sites

Nu tad taa arii uzraksti, nevis iesaac ar to, ka jauninjie maz speelee. Un nav jaabuut iipashi apdaavinaatam, lai saprastu, ka sakariigu variantu kaa kaut ko labot praktiski nav. Viens no vinjiem buutu busters - tas novediis pie taa, ka uz CSDM pazudiis tauta. Otrs variants buutu ar varu piespiest adminus seedeet @ CSDM, kas taapat nav reaali. Treshais variants ir jums ar traktoru iedot tiesiibas, lai paskatiitos kaa juus tiksiet galaa ar sho probleemu saviem speekiem. Un tad mees rakstiitu suudziibu par jums. Der? :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

varbūt jāsāk ar to, ka traktors un traktorists ir divas dažādas lietas. Un tagad par tēmu - es nevienu reizi neesmu nosodījis godie kā adminu (respektīvi, neesmu viņam piepisies par acc izmantošanu- kā viņš slejo, bano, kiko e.t.c), tāpēc tavs ieteikums nu atkrīt. un ja tu vispār saprastu, par ko es rakstīju attiecībā uz godie, tad tev nebūtu vajadzības savos murgos iesaistīt mani. k tenks.

Link to comment
Share on other sites

Okej, man apnika. Traktorist, tev beidzot saakusies pubertitaate vai sen neesi bijis izbalsinaat podu? Ko tu tagad uzcepies uz manis? Jo es tevi piemineeju kaa cilveeku, kura viedokli shoreiz negribu komenteet? Nu tad luudzu, buutu seedeejis stuuriitii un attiistiijies. Es tev pilniibaa neko nepateicu, bet tu uzreiz saac lamaaties un pilniigaa bezteemaa aizstaaveet kaut ko, par ko iisteniibaa nemaz nav aizgaajusi runa. Taatad...

p.s. ceru, ka vēl nekauksi, ka tev ir vajadzīgs moda statuss, jo te parādās tādi lohi kā es, kas runā visādus bezsakarus.

Vareeji jau rakstiit arii bez tiem 'dirst'. Bet peedeejais teikums tieshaam atbilst tev. Nesaskatu shajaa postaa jeegu. Ja tu neko nezini, tad neraksti, chali, okej? Vinjsh uz CSDM tiesiibas neprasiija pats, vinjam vinjas iedeva. Un tas, ka tu neesi tas laimiigais un joprojaam seedi bez vinjaam nenoziimee, ka pie taa tagad visi ir vainiigi. Paskatoties uz tavu uubermegapro laiku serverii, kursh kopsumaa pa abiem serveriem ir visai smiekliigs, tev nav nekaadu tiesiibu te kaut ko spriest, jo tu pats serverii esi pietiekami reti, lai nespeetu logjiski spriest par situaaciju.

Nekas tev nav skaidrs. Un vai tad ir noziegums prasiit acc uz PUB? Vai kaut kur ir rakstiits, ka to nedriiksteetu dariit? Nav? Nu tad ned!rs, beerninj. Nekas tev nav skaidrs.

Vsp, man liekas, ka šo topiku varētu slēgt, jo te tāpat viss skaidrs.

Ak jel, piedod, bet es nesapratu tavu joku par lentenjiem. Un ja liekas, var sasities.

Jaa, beerns, es sapratu par ko tu rakstiiji attieciibaa uz godie. Un man shkjiet, ka jau pashaa pirmajaa postaa es piemineeju tieshi to pashu par to access luugshanu uz PUB, vai ne taa? Vai nu tu biji paaraak slinks, lai izlasiitu ko esmu rakstiijis, vai arii vienkaarshi nesaprati pilniigi neko, ko esi izlasiijis. Un tas, ko esmu uzrakstiijis, nav murgi, pavisam sakariigs, saprotams teksts, kuraa esmu izteicis savu personisko viedokli. Un ja tu buutu vinju izlasiijis liidz galam kaut vienu reizi, saprastu, ka tevi es 'savos murgos' piemineeju tikai pashaas beigaas deelj visa shitaa, ko tagad rakstu, un neko vairaak nerakstiiju miiljaa miera labad, bet tev, protams, savas pubertitaates iespaidaa bija tagad man jaasaak sieties klaat, jo taa tu savaa zinjaa garini savu kraanu - seezhot aiz monitora un kaut ko bezsakaraa d!rshot par teemu, par kuru tu iisteniibaa ne velna nezini.

Link to comment
Share on other sites

eziic - bišk galvu saspiedi, ne? :)

piespiests adminus nevar.

uzlikt busteri - nekas daudz ganaju nepazudīs.

un visbeidzot - vari iebāzt sev tiesības, nekad neesmu gribējis un negribēšu neko csdm.

ā un kapēc tu vēlies pārvērst topiku par uzbraucienu uzreiz kautko kasoties? es jautāju pēc variantiem, lai visiem labāka spēlēšana būtu, bet tu itkā būtu ko smagi darijis tā labā un uzreiz pretī brauc, itkā es noliktu tavus pūliņus.

Edited by rusty
Link to comment
Share on other sites

Nee, diemzheel shodien neesmu ticis pie neviena lifta veel, nav sanaacis saspiest.

Nevar piespiest adminus? Kaa tad, ka var! Var vinjiem piedraudeet, ka ja vinji neseedees 24/7, tad atnaaks ljaunie bubulji, sarakstiis par vinjiem suudziibas forumaa un vinjiem nonjems acc. Noteikti atrastos kaads, kas sabiitos. :thumbsup:

Ak tad busteri uzliekot, nezudiis tauta? Nu jaa, gan jau. Forshi ir cereet uz kaut ko taadu, ka gan jau viss buus labi. Stulbaakais optimisma paveids. Ja nu gadiijumaa nepamaniiji, saakumaa uz CSDM bija busteris. Un kad pienaaca vakars, tautas nebija vispaar.

Runaajot par tiesiibaam, es vinjas, diemzheel, sev nekur iebaazt nevaru, jo man nav taadas varas tev vinjas iedot. Ar to visu es vienkaarshi gribeeju tev pateikt to, lai tu aizdomaajies par to ko tu dariitu, ja buutu vinju vietaa. Vienkaarshi viela paardomaam, ko tu, diemzheel, taa arii nesaprati.

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

Nu nu, ka tik nesanaak savaas domaas kadu reizi ielauzties. Un tad es negribeetu buut tavaa vietaa.

Runaajot par busteru, vai tad es teicu, ka nepieljauju shaadu variantu? Arii es piemineeju, ka busteri vareetu likt, tikai pie reizes izteicu arii varbuutiibu, ka sekas buus visai juutamas. Kas tev atkal nepatiik?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...