kill 4 you Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 (edited) Citu ietekmē, sagribējās arī pamēģināt kaut ko uzdrukāt. Laižu fināla versiju savai pirmajai dzejai. CS patīk spēlēt visiem, dodu spēlēt arī viesiem, fragi nāk, fragi iet, nu jau saule riet. Man jau viss ir apnicis, fragus vākt ir apnicis, kvadrātus vairs neredzu, botus gan vēl paredzu. Veiksme vairs nav manā pusē, kontras savā bāzē tusē, teroristi malā klusē, šeku viens vēl mazo masē, viņa vārds ir Šuomasē. Arī rašot patīk man, granātiņas lidināt, brūnus sūdus plivināt, un gar acīm zibināt. ? kill 4 you Edited October 20, 2007 by kill 4 you Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 tas pats kas visiem nojēga par pantmēru - 0... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 nojēga par pantmēru - 0... - 0 šeit esi tikai tu.. ka jau kaut kur minēju : ej spelēties ar barbiju un kentu Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 bārbiju man nav vot regbiju gan tikko noskatījos, tas tā ja jau reiz offtopiku iesāki Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 bārbiju un KENU nevis cigaretēm KENT tas tā Labāk nebūtu domājis kautko tādu.... pilnīgs šits. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill 4 you Posted October 20, 2007 Author Report Share Posted October 20, 2007 Uz vakaru galva paliek dulla, acīmredzot, sāku taisīt kaut kādus murgus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 jsn skaties īstus trikus. Palieku es terorists viens UUUH kaa man garsho piens! Aatrak man ir jaaiet uz maajam Lai es atkal varu saut botiem pa kaajam EU TU UZLIEN mastaa LAI VARU TEV IESAUT HEDŠOTĀ! Jēga viedot topiku, man piemēram ir kauns ka es vispār kko te... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 dzejolis karoche suukaa, dirst man gribas tieshi luukaa, apskatos es uz tevi draugs, domaaju cik iilgi augs?!!!!11!!!!1!111 sakars shitam nav nekaads, driizaak pakaries uz kaadas draats... sorry... Link to comment Share on other sites More sharing options...
godiE Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 (edited) Nu lab neko pats es uzdzejot vispār nevarētu, bet man liekas ka tas ir DEBĪLI domāt dzejoļus par Counter Strike!!! Apmēram tā it kā tu būtu galīgi slims ar to Cs, ja nevar paspēlēt, tad jauzdzejo kaut kas par Cs!!1 Edited October 21, 2007 by godiE Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEat Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 liekas ka sejieniesi vairs neko citu par Cs neredz ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrujsTG Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 Jauki, mna patīk Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 Atskaņas gaļimās, pantmērs nekāds, teksts - nu ok, kādas 2-4 rindas bija ok. jonathan dzejolis >> kill 4 you dzejolis Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 depresīvs sūds. jātaisa ciet topiks, es pat viņa nosaukumu vairs nekad negribu redzēt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts