Rambans Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 EW ludzu izpalidzat es esmu izmeklejis gign un googli bet sakarigu neko neesmu atradis vismaz gigna pilnigi neko par Linksys routeriem neko !!!!!!! visur kur ir pamaciba tur ir parsvara teikts ka jaforwarde ports!!! ieeju tur caur interneta sava routera IP kas ir 192.168.1.100 un ievadu niku paroli un ieeju iegsa bet par port forward neko atrast nevaru kads var pateikt ko lai es daru ka lai tieku pie realas Ip ?????? PLZZ pasakat es esmu apmulsis un izmisis mans sreveris gaja uz augsu un bija kruts bet pieliku routeri un sjo es loti bedajos tapec palidzat izmisusam puikam !!!!!!!! varbut tas palidzes vel kadam izmisusam puikam kuram ir vel tads debils routeris ka man jou ieprieks paldies © Rambans Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 nemuldi ka nevar atrast! un kapēc gignā būtu jābūt pamācībām par linksys routeriem? ej uz boot.lv forumu ar šādiem jautājumiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts