Jump to content
GIGN Forum

Equpment

COLE
 Share

Recommended Posts

"Netiishaam" iemaldijos 4TUS forumaa un ko es tur atradu - interesantu topiku...

Apshaubiit comanche teikto taa kaa nebuutu iemesla... Kaa juus domaajat?

To ka saka viens cilveeks var apstriideet, bet ja ir demka ar pieraadiiijumiem tad jaa, bet liidz tam vinsh manaas aciis nav 4iiters ! smiliez.de_2538.gif

sheit comanche mums liek domaat ka vinjam ir wh iespeejams deelj dazhaam haljavaam ehh nu nav ko teikt

tomeer ir diivaini ka peekshnji tieshi tajaa reizee kad gandriiz vinjsh zaudee (paareejaas speelees ir bijusi milziiga atstarpe starp rezultaatiem) peekshnji pretinieks chiito.

+ nezin kaadeelj bet es jaunu neticeeshu comanche

Edited by stumbrs

nu es ar nez, jo peec taas demkas nevareetu iisti apgalvot ka kaads 4iito blink.gif

Kaa jau macho teica, diezgan apshaubaami tie argumenti.

Varbuut nedaudz aizdomiigi bija ,bet nu shaubos vai vinjsh chiitoja ...Jebkuraa gadiijumaa tagad vinjam noteikti tiks pieveersta lielaaka uzmaniiba un ja arii vinjsh chiitoja shaubos vai vinjsh to dariis turpmaak wink.gif

tapeec es visu laiku saku ka vajag divas lietas:

1) C-D (daudzus 4iitus blokjee)

2) HLTV (neskaidriibas gadiijumiem) ! wink.gif

Noskatījos to demo un man liekas, ka tur nekāda čītošana nebija. Viņi ar punisheru kopā labi spēlēja, un taisni pnshr taisīja lielākās cūcenes. Iekrita acīs tas, kā commanche nemāk zaudēt dry.gif pie 7:2 sāka apsaukāt pretiniekus par smieklīgiem un Equipmentu par loxu.

Pats kā iesācējs skrēja caur vārtiem ar granātu rokās, lai arī zināja, ka tur ir pretinieks, un turpat arī nogulās uz zemes biggrin.gif

Noskatījos to demo un man liekas, ka tur nekāda čītošana nebija. Viņi ar punisheru kopā labi spēlēja, un taisni pnshr taisīja lielākās cūcenes. Iekrita acīs tas, kā commanche nemāk zaudēt dry.gif pie 7:2 sāka apsaukāt pretiniekus par smieklīgiem un Equipmentu par loxu.

Pats kā iesācējs skrēja caur vārtiem ar granātu rokās, lai arī zināja, ka tur ir pretinieks, un turpat arī nogulās uz zemes biggrin.gif

LOL tad jau man ar buus jaanoskataas happy.gif

daudzi ir taadi 4tus super-uuber-duper admini, kas vienmeer dirsh virsuu pretiniekam (ne tikai par would-be chiitoshanu), kad zaudee... skumji. pasham paaris reizes ir gadiijies, kad peec normaalas haljavas tuuliit virsuu "WH off!!1", "chiter jobannij", "x_voteban" utt. un galvenais- arii cw laikaa. bet tas taapeec ka tur paraak daudzi ar pieciiti ir tikushi cauri un pubaa meetaa krutos. betnu tur jau parak daudziem ir pro statuss...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...