COLE Posted July 15, 2004 Report Share Posted July 15, 2004 "Netiishaam" iemaldijos 4TUS forumaa un ko es tur atradu - interesantu topiku... Apshaubiit comanche teikto taa kaa nebuutu iemesla... Kaa juus domaajat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pinky Posted July 15, 2004 Report Share Posted July 15, 2004 Interesanti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted July 15, 2004 Report Share Posted July 15, 2004 To ka saka viens cilveeks var apstriideet, bet ja ir demka ar pieraadiiijumiem tad jaa, bet liidz tam vinsh manaas aciis nav 4iiters ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted July 16, 2004 Report Share Posted July 16, 2004 (edited) sheit comanche mums liek domaat ka vinjam ir wh iespeejams deelj dazhaam haljavaam ehh nu nav ko teikt tomeer ir diivaini ka peekshnji tieshi tajaa reizee kad gandriiz vinjsh zaudee (paareejaas speelees ir bijusi milziiga atstarpe starp rezultaatiem) peekshnji pretinieks chiito. + nezin kaadeelj bet es jaunu neticeeshu comanche Edited July 16, 2004 by stumbrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 16, 2004 Report Share Posted July 16, 2004 a mne vsjo ravno. Uz gigna neesmu ieveerojis vinju ar chiitiem. Pie tam tie comanches pieraadiijumi cik skatiijos taadi slideni. nu nez Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHH Posted July 16, 2004 Report Share Posted July 16, 2004 nu es ar nez, jo peec taas demkas nevareetu iisti apgalvot ka kaads 4iito Kaa jau macho teica, diezgan apshaubaami tie argumenti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted July 18, 2004 Report Share Posted July 18, 2004 Varbuut nedaudz aizdomiigi bija ,bet nu shaubos vai vinjsh chiitoja ...Jebkuraa gadiijumaa tagad vinjam noteikti tiks pieveersta lielaaka uzmaniiba un ja arii vinjsh chiitoja shaubos vai vinjsh to dariis turpmaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 19, 2004 Report Share Posted July 19, 2004 Neizskatijaas kad vinjam buutu chiiti bet dazhas vietas bij kaa bij Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted July 19, 2004 Report Share Posted July 19, 2004 tapeec es visu laiku saku ka vajag divas lietas: 1) C-D (daudzus 4iitus blokjee) 2) HLTV (neskaidriibas gadiijumiem) ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted July 19, 2004 Report Share Posted July 19, 2004 Noskatījos to demo un man liekas, ka tur nekāda čītošana nebija. Viņi ar punisheru kopā labi spēlēja, un taisni pnshr taisīja lielākās cūcenes. Iekrita acīs tas, kā commanche nemāk zaudēt pie 7:2 sāka apsaukāt pretiniekus par smieklīgiem un Equipmentu par loxu. Pats kā iesācējs skrēja caur vārtiem ar granātu rokās, lai arī zināja, ka tur ir pretinieks, un turpat arī nogulās uz zemes Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 20, 2004 Report Share Posted July 20, 2004 Noskatījos to demo un man liekas, ka tur nekāda čītošana nebija. Viņi ar punisheru kopā labi spēlēja, un taisni pnshr taisīja lielākās cūcenes. Iekrita acīs tas, kā commanche nemāk zaudēt pie 7:2 sāka apsaukāt pretiniekus par smieklīgiem un Equipmentu par loxu. Pats kā iesācējs skrēja caur vārtiem ar granātu rokās, lai arī zināja, ka tur ir pretinieks, un turpat arī nogulās uz zemes LOL tad jau man ar buus jaanoskataas Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted July 20, 2004 Report Share Posted July 20, 2004 daudzi ir taadi 4tus super-uuber-duper admini, kas vienmeer dirsh virsuu pretiniekam (ne tikai par would-be chiitoshanu), kad zaudee... skumji. pasham paaris reizes ir gadiijies, kad peec normaalas haljavas tuuliit virsuu "WH off!!1", "chiter jobannij", "x_voteban" utt. un galvenais- arii cw laikaa. bet tas taapeec ka tur paraak daudzi ar pieciiti ir tikushi cauri un pubaa meetaa krutos. betnu tur jau parak daudziem ir pro statuss... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts