kk1993 Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Varat kāds īsi un kodolīgi latviešu valodā uzrakstīt, kas tas par monstru, kur lieto, un kur var atrast kaut kādus jaunākos pluginus utml.? Paldies! P.S. Šodien tiešām neko negribas meklēt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 (edited) Mes visi negribam. Vajag tikai gribas speku Edited October 16, 2007 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Varat kāds īsi un kodolīgi latviešu valodā uzrakstīt, kas tas par monstru, kur lieto, un kur var atrast kaut kādus jaunākos pluginus utml.? Paldies! P.S. Šodien tiešām neko negribas meklēt! nebus isi, bus gari, nebus latviski, iemacies anglju valodu LUUDZU BEZVARIGAIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
kk1993 Posted October 16, 2007 Author Report Share Posted October 16, 2007 O, paldies, vismaz man pašam nebija jāraksta wikipedias adresi un tad vēl garrys mod! paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 nu vsp es nokopeju tavu doto garry mod..ieksh google.lv domaju dot tev gogles rezultatu, bet taka acis izleca vikipeedijs..iedomaajos...dlja ossobeno tupix jaiedod links uz viki Link to comment Share on other sites More sharing options...
kk1993 Posted October 16, 2007 Author Report Share Posted October 16, 2007 Ar to dampi tiešām var uztaisīt gandrīz jebko, bet visinteresantākais ir, tas ka es visulaiku taisu cs kartes, visulaiku priekšā trīs rūtaini lodziņi un viens attēls, bet šitajā visulaiku var atrasties spēlē un tik čakarēties! Būs kaut kas jāuztaisa.... Nav kāda lv lapa pašito modu? :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now