vautinsh Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 Ir ideja, vai arī filmēsiet kādu filmu ar draugiem, un vēlieties pielikt tai efektus(gaismaszobenus, ugunis, ieroču šāvienus, maģiskas bumbas utt.) tad atrādāt īsto cilvēku: mani! Ir arī iespēja tāda: Ja jūs uzfilmējieties vienkrāsainā fonā, un ja video kurā uzfilmējāties fons izskatās vienkrāsains, tad varu izdarīt šādi: Nomainīt to fonu pret kādu bildi vai citu video. Iespējams ka arī māku izdarīt tā ka ir divi vienādi cilvēki vienā klipā, bet tad jums ir jāuzfilmējas vienkrāsaina fonā divreiz: 1. To kas būsiet visas filmas gaitu jūs 2. To otru ko jāpieliek. Cenas: 5min - Maz Efektu - 1LS 5min - Daudz efektu - 3ls 20min - Maz efektu - 5ls 20min - Daudz efektu - 10LS 60min - Maz efektu - 15LS 60min - Daudz efektu - 30LS 120min - Maz efektu - 40ls 120min - Daudz efektu - 60ls 240min un vairāk jau iet pāri 100ls Notiek šādi: 1. Jūs iedodiet man video 2. Es noskatos video 3. Jūs pasakāt kur, kādus efektus likt 4. Es nosaku cenu 5. Ja piekrītat, es 1-60 dienu laikā izveidoju jūsu video. 6. Ielieku draugos savā albumā, video. Visu laiku visās vietās rādās NEAPMAKSĀTS VIDEO un OWNZ VAUTINSH 7. Ja jūs apmierina video, jūs pārskaitāt naudu uz manu MAESTRO karti. 8. Kad saņemu naudu, es filmu jums varu nosūtīt pa SKYPE, pa pastu DVD diskā, jūs atbraucat uz Salaspili(Rīgas raj.) pakaļ diskam, es video ievietoju speciālā adresē un jums pasaku adresi. Piemērs : http://youtube.com/watch?v=vy6p5306Tpw Šāds darbs maksātu kādu 1ls. Protams visi efekti būtu precīzāk! AKCIJA: Pirmais cilvēks ar 5min garu video nemaksās par efektiem! Ieteicams: Gaismaszobenam izmantot koku, aptīt kokam galu ar sarkanu līmlenti. Un vietu kuru turēs arī ar sarkanu līmlenti. Tapēc ka man būs vieglāk uzlikt, un video prezīzāk izskatīsies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 diezgan iespaidiigi, GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
1ntake Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 (edited) vareeji vismaz asinis pielikt pasaki ja kaads pieteiksies un panems kaadu pakalpojumu! tev ir registreets vegas vai taa proga ar kuru taisi? Edited October 15, 2007 by 1ntake Link to comment Share on other sites More sharing options...
vautinsh Posted October 15, 2007 Author Report Share Posted October 15, 2007 (edited) Registrets vai naw... Isti nezinu laikam jau naw! Asinis varēju, bet slinkums! Edited October 15, 2007 by vautinsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 Iespadīgi, bet nedomāju, ka būs daudzi cilvēki kuri gribēs taisīt 240 min garu movie Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 Sound efekti arī ir klāt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 (edited) 240min garu mūviju laikam nevienam nevajadzēs,tāpēc jaapspriežas par tām cenām,bet liekas tīri sakarīgas cenas! P.S. Var pieteikties par cs mūviju meikotāju!Tad būtu iedeāli! PM Mani,vai Vautiņu! LOLZEDIT: vautiņ,tu aizmirsi kko WEBU! Forum's meklē: 4-10 Moderatorus. 3-5 Adminus. Partnerus. Draugus. Edited October 15, 2007 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
TarGet_ Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 (edited) sitos efektus var neparak gruuti izveidot adobe after efectaa,premieree Edited October 15, 2007 by TarGet_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
destiny-child Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 Nu ja Tev liekas, ka nav grūti, tad klusē, bet šis Tavs komentārs bija kā "uzbrauciens" viņa biznesam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TarGet_ Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Es domaaju cilveekiem kuri mak rikoties ar video apstradi un parzin programmas, tas nav gruuti Link to comment Share on other sites More sharing options...
vautinsh Posted October 16, 2007 Author Report Share Posted October 16, 2007 ja, ir soundefekti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vautinsh Posted October 21, 2007 Author Report Share Posted October 21, 2007 Piemērs ar sound effektiem: http://www.youtube.com/watch?v=-8CN6DsJ7vY Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrujsTG Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 пoti labi, man persфnоgi patika tas StarWar izgвjiens Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 pakalpojums jau labs. tajos paraugos ieraudzīju 2 neprecizitātes. 1. kā ieslēgtu gaismas zobenu var pielikt pie muguras? būtu tak jāsagriežas 2. tur kur otrs džekiņš dur ar gaismas zobenu, vienā vietā zobens kaukur no apakšējās malas parādas ārā. bet pieļauju, ka tādas lietas orģinālajos video neparādītos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 Diezgan neprecīzi nostrādāts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
destiny-child Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=-8CN6DsJ7vY Jā, piekrītu babācam, ka neprecīzi, bet ja būtu precīzi, tad būtu forši Link to comment Share on other sites More sharing options...
vautinsh Posted October 22, 2007 Author Report Share Posted October 22, 2007 (edited) pirmkart pa brīvu netaisos strādāt precīzi, tapēc arī ir neprecīzi! Protams ka tie kuri pirktu tiem būtu daudz precīzāk! Tātad bildes un video kā jāizskatās gaismas zobenam! Rekur>>>>!lightsabers.zip Edited October 22, 2007 by vautinsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Un pasaki kāda garantija cilvēkam, ka viss būs precīzi? Apskatās piemēru un redz/dzird ka šķībi un viss, paldies, čau! Labi nejaukšos vairs jūsu biznesā, bet man ir stipra nojauta, ka neviens neko nepirks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
destiny-child Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Tātad bildes un video kā jāizskatās gaismas zobenam! Rekur>>>>!lightsabers.zip Ne par zobena izskatu, bet par zobena skaņu bija ļoti neprecīzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 okei beidzat čakarēt cilvēkam prātu. viņš veido cik labi var un ja esi redzējis labākus nebrīnos un arī to, ka viņš ir redzējis labākus. ja nav tiešām ko norm rakstīt, tad palūgšu atturēties un rakstīt tikai interesentus darijumam. P.S klizma - ej dirst stulbeni! kā man kretinē tādi idioti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vautinsh Posted October 25, 2007 Author Report Share Posted October 25, 2007 (edited) Kā jau teicu iedodiet man 5min garu video un tad es vinam uztaisishu visu lidz pedejam sikumam! EDITED: Un ja kas tā skaņa ir precīza, vnk es viņu konvertējot sačakarēju! Edited October 25, 2007 by vautinsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 Vispār jau to visu var izdarīt ļoti viegli tu pats tur faktiski neko neveido visi gaismas ķermēki (gaisma zobenam) asinis, lodes un viss parējais jau ir iekļauti Affter-Effects- Action Movie essentials un pat pats tupākais cilvēks kas kautvai vienu reizi ir atvēris AE mācēs uzbīdīt punktiņu īstajā vietā... Pamācības par to kā šo viosu ātri un ērti izdarīt ir atrodamas visur, pat youtube.com Kapēc es cilvēkiem izjaucu biznesa plānus ? Es domāju ka vienkārši esmu ļauns... ņemot vērā ka dievs radija mūs visus pēc sava ģīmja un līdzības dievs arī ir ļauns un nevēlas ka tādi sīkie te izspiež naudiņu no citiem maziem bērniņiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vautinsh Posted October 29, 2007 Author Report Share Posted October 29, 2007 1. Nemaz neteisu ar After Effects! 2. Kamēr jūs manu biznesu apceļat tamēr es esmu tādu skilu uzrāvis efektu likšanā! 3. Ir tādi kas nemācēs pat pašu iesākumu! Skatijos es youtube ko citi taisa, smuki jau ir bet viņi video nemāk pielikt noskaņu lai viss vienādi izskatās, nevis tā ka kautkā nedabiski un efekti izceļās! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 sorry bet tavā video vispār nekā dabika nebija... tāds saraustīts mēsliņš... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vautinsh Posted October 30, 2007 Author Report Share Posted October 30, 2007 tajā jā! Ja es tagad taisitu tad redzet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now