dumidors Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 sveiki nekadi nevaru no portattiva vistu dabut nost zb un parinstalet ari nevaru kads nezina ka nonjemt to sasukato vistu? ;( un biju taja removewista.com ari pec tas pamacibas nevar Help Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 nokačā bootable DOS un uzbāz uz flash atmiņas, biosā norādi lai būtojās no usb flash un caur dos'u noformatē cieto tīru tad instalē winXP vai arī ieliec linux live cd un formatē disku (es darītu šo jo tas ticamāk nostrādās) švakāk būs ja tam porķim ir kaut kāda bios aizsardzība, vismaz baumas esmu dzirdējis ka biosā par vistu informācija un neļauj pārinstalēt. bet tās ir baumas, droši nezinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dumidors Posted October 15, 2007 Author Report Share Posted October 15, 2007 (edited) man jaliek iso formata vinju ieks flash? EDITED: plus vel man vins izmeta hui*u ka kipa disk eror .. plz pasakat tak kads kaa cauur dosu formatet cieto? Edited October 15, 2007 by dumidors Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now