Jump to content
GIGN Forum

Skaņa

Roy
 Share

Recommended Posts

Šodien klausījos muzonu un čakarējos kaut ko pa photo shop līdz izleca kaut kāds errors un pazuda skaņa tagad nezinu ko darīt tapēc rakstu šeit.!.

Tātad kad meģinu ielēgt kaut kādu dziesmu izlec lūk šāds errors cik saprotu tad man vajag ieinstelēt jaunus draiverus ....

Gribēju paprasīt ka viņus vajag pareizi instelēt zinu vajag izdzēst vecos bet es nezinu kur tie vecie skaņas draiveri vispār atrodas.....

Būtu labi ja kāds vēl varētu iemest linku kur var novilkt tos draiverus...skanas karte: realtek ac97 [laikam]

everest programaa kartes nosaukums izskatas shadi luuk ssadi

EDIT.!. Pirms pazuda skaņa izleca lūk šāds errors

EDIT. Tagad velku šo te draiveri bet vai kads nevar pateikt kuru no šiem vajag uninstal pirms instelēt jaunos draiverus?

Vēl atradu šitādus un šādus draiverus

Njaa cerams no mana haotiiskaa teksa kaut ko var saprast XD

Edited by Roy

Tātad uzinstelēju to draiveru kuru novilku [šo] restartēju pc skaņa strādaja kadas 3min līdz atkal izleca šis errors un atkal pazuda skaņa :mle:

aa bet vel pec 2min izleca šitāds suds

ps. vispār nesaprotu kas tas ir par sudu jo apmeram pirms 3dienam es biju parinstelejis windows un viss tika pārtīris :mle:

edit: pirms es to draiveri instleju es tos vecos draiverus nedzesu araa...

edit2: srryy par 2postiem pec kartas

Edited by Roy

:D :D :D talants

nu taapeec ka straadaa fotoshop nepazuud skanja :D!

taa bilde ar "everesst programmas drivers" kas nav driver nosaukums :D ir laba. izstas ka tu neko nechoukaa, kaa tu taa novedi kompi liidz taadam staavoklim ? ja tev nav nekaada sajeega, kaa ko dariit tad labaak klaat nekeries.

tev iesaku restartet kompi, nospied F8 , ielogojies SafeMode, un uztaisi suuda System RoleBack, uz datumu kad tev tas kompis gaaja bez viesiem tiem erroriem!

p.s. gribu redzet kursh tev uzrakstiits "step by step" helpu kaa to visu savest kaartiibaa :D

Edited by Sn00p

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...