radler Posted July 17, 2003 Report Share Posted July 17, 2003 ieinstaleeju tagad cs pa jaunu saglabaaju visas mapes un tagad gignaa uzlikta mape de_nuke eju iekshaa.. paraadaas WARNING: couldn`t open valve/jos.wad ... ko tas vareetu noziimeet?? itkaa pagaidaam tas paraadaas tikai meegjinot tikt de_nuke.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted July 17, 2003 Report Share Posted July 17, 2003 ko ko.. pameghini jaunu .wad failu sadabut ar tadu nosaukumu. ja tads protams vispar ir uz tava pc, jo iespejams ka tada faila nemaz nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatality Posted July 18, 2003 Report Share Posted July 18, 2003 Man agraak taadas fignjas arii paraadijaas uz aztec mapi, tagad jau vairs sen kaa nav nekas tamliidziigs redzeets. Neatceros ko dariiju lai noveerstu to varbuut ari neko nedariiju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOLFY_S Posted July 30, 2003 Report Share Posted July 30, 2003 Maan arii biezi taa ir [elektriba izsleedzas, kompis nospraagst....]. Es vienkarsi panemu to failu un izdeesu araa, gan vau davilks no kaada servera ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted July 30, 2003 Author Report Share Posted July 30, 2003 viss jau sen atrisinaajies.. izlasiiju kaut kaadaa citaa anglju foruma ka wad faili visi itkaa ir vienaadi var panjemt jebkuru wad failu paarakstiit uz taadu kaa prasa un tad jau ies.. taa man vairakas reizes prasiija kaut kaadus tur nothing.wad utt nokopeeju iisto citu wad failu un paarakstiiju vaardu un viss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now