DuH Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 veeleetos luugt slap, slay un gag tiesiibas, pashi ziniet kaadiem meerkjiem - ja speeleetaajs staav kaa ff, ir totaals iesaaceejs un neiet likt/miineet bombu, u.t.t., negribaas uzreiz xk komandu lietot... un uz gag tiesiibu luugshanu mani pavedinaaja taadi speeleetaaji, kas nepaartraukti lamaajas.. nu ne uz speeleetaajiem, bet vienkaarshi taapat... taa teikt aiz dariitnauko.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spEEdy Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 gag tiesiibu luugshanu mani pavedinaaja taadi speeleetaaji, kas nepaartraukti lamaajas.. nu ne uz speeleetaajiem, bet vienkaarshi taapat... poluchaecca, uz speeleetaajiem ir atljauts lamaties, bet ta pat - nee? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 12, 2004 Author Report Share Posted July 12, 2004 par lamaashanos uz speeleetaajiem briidinu, tad kick (jo man xg nav..) a kad prosta lamaajas, aaraa mest nevar, jo redz, vish jau nedirsa nevienam virsuu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir^ Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 par lamaashanos uz speeleetaajiem briidinu, tad kick (jo man xg nav..) a kad prosta lamaajas, aaraa mest nevar, jo redz, vish jau nedirsa nevienam virsuu... Nu nezin.. es domaju ka tiesibas tagad nevajag dod!! tapec ka loti daudz cilveki have this tiesibas!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 12, 2004 Author Report Share Posted July 12, 2004 man jau taapataas ir tiesiibas.. vnk veelos nelielu papildinaajumu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 Sir^ 2vus postus uzrakstijis un tagad jau lielais leemeejs Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeviouS Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 btw tauta jums nav izbesijis vislaik prasit tiesibas? "man gribetos" to un to psc, uztaisi savu serveri un tad juzo tiesibas, jeb visiem ir kaut kadi mazvertibas kompleksi??? ka redz me ir admins me var visu, da ne vela jus nevarat, es saprastu slotu prasitu, par cik daudz tautas,bet ari tur es neredzu problemu, ilgakais man ir nacies pagaidit uz auto-join 10 min psc es taks vel nosavies neesmu, un uzreiz neskrienu ar textiem: vai es varetu dabut admin tiesibas ratatata utt ,vienigais ko var dabut tas ir pa ibli! . P.S PPL relax about admin rights, just enjoy the game Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 btw tauta jums nav izbesijis vislaik prasit tiesibas? "man gribetos" to un to psc, uztaisi savu serveri un tad juzo tiesibas, jeb visiem ir kaut kadi mazvertibas kompleksi??? ka redz me ir admins me var visu, da ne vela jus nevarat, es saprastu slotu prasitu, par cik daudz tautas,bet ari tur es neredzu problemu, ilgakais man ir nacies pagaidit uz auto-join 10 min psc es taks vel nosavies neesmu, un uzreiz neskrienu ar textiem: vai es varetu dabut admin tiesibas ratatata utt ,vienigais ko var dabut tas ir pa ibli! . P.S PPL relax about admin rights, just enjoy the game Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 13, 2004 Author Report Share Posted July 13, 2004 njas... vai tik tu nebuusi tas kas pirmais niidees ka baazee ff vai kemperis, slay vinju, lai var pafragot, u.t.t.. bet taa neko tekstinjsh... visu cienju.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeviouS Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 duh, parasti kad es speleju un pedeja laika var teikt ka vispar nespeleju, tad tomer tajos laikos kad speleju vienmer ir admini uz servera taka problemas ar FF un citam lazam nav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 heh lieta jau taada ja tu neesi GIGNaa admins tad tevi tipa neviens nerespektee un tu neesi saveejais jo ir taa ka tiesiibas dod tikai paziistamiem un cooliem cilveekiem un ja tev nav tiesiibu tad tu nerulee un coolie admini tevi vislaik slapo un slayo un tieshi tapeec visi censhas tiklloti taas tiesiibas ieguut jo admins adminu nesoda. vismaz neesu redzeejis eh laikamjau ka murgus sarakstiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 eh laikamjau ka murgus sarakstiju Tieshi taa Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0rsted Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 heh lieta jau taada ja tu neesi GIGNaa admins tad tevi tipa neviens nerespektee un tu neesi saveejais jo ir taa ka tiesiibas dod tikai paziistamiem un cooliem cilveekiem un ja tev nav tiesiibu tad tu nerulee un coolie admini tevi vislaik slapo un slayo un tieshi tapeec visi censhas tiklloti taas tiesiibas ieguut jo admins adminu nesoda. vismaz neesu redzeejis eh laikamjau ka murgus sarakstiju Labi teikts!!! un Dream taa raxtija tapee kad pats grib dabuut tiesiibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medusa Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 Tu pats aiz katra pieteikuma centies kaut ko bezfiltraa iespamot, duh ir 1000X labaaks par tevi, lai shamajam tiek ko vinsh prasa ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeviouS Posted July 14, 2004 Report Share Posted July 14, 2004 heh lieta jau taada ja tu neesi GIGNaa admins tad tevi tipa neviens nerespektee un tu neesi saveejais jo ir taa ka tiesiibas dod tikai paziistamiem un cooliem cilveekiem un ja tev nav tiesiibu tad tu nerulee un coolie admini tevi vislaik slapo un slayo un tieshi tapeec visi censhas tiklloti taas tiesiibas ieguut jo admins adminu nesoda. vismaz neesu redzeejis eh laikamjau ka murgus sarakstiju tads sviests spele peec noteikumiem, un veviens tevi neaiztiks! Ja protams nedzenasi no sevis! tur ne pre4om admin rights! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHH Posted July 14, 2004 Report Share Posted July 14, 2004 (edited) WolfBlade! Tavai zinaashanai admini diezgan biezhi "soda" (ar paatagu slaana) kaa tu izteicies, citus adminus, bet tev to nav gadiijies redzeet laikam, jo kad tu speelee, tad neviens admins nav seedeejis ar bombu un awp savaa baazee, un shaubos vai tu to redzeesi Laikam ar bik no teemas novirziijos bet es piekriitu devious, jo lielaako dalju laika serverii ir kaads admins ar slay un gag tiesibaam,protams ar iznjeemumiem. Edited July 14, 2004 by HHH Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 15, 2004 Author Report Share Posted July 15, 2004 tad kaa paliek? neviens no [GIGN] pat neieluurees te? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdr Posted July 17, 2004 Report Share Posted July 17, 2004 kex cool, skill nav labaakais , bet nu, gl! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 18, 2004 Report Share Posted July 18, 2004 uzliku slap, slay. Ja lamaajas kiko, nav ko bruukjeet muti. (nu pats saproti robezhu tak) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts