dedli Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 Labrit! vai kads nevaretu pateikt ka var pieslegt so te subi mājas apstaklos ja vaik kko nopirkt klat tad sakiet (velams links uz to preci)! + ir ATX barosans bloks uz 350w!! ja zinat tad velams sakiet pec iespejas smalkak :S Jau ieprieks paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 nu pēc nosaukuma noprotu ka aktīvais subs, tātad ar iebūvētu pastiprinātāju. tad tev jāpieslēdz pie elektrības un pie skaņas ja nav aktīvais, tad vajadzēs pastiprinātāju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 Tev vajadziigs ir speciāls vadu komplekts ko tu vari nopirkt jebkurā veikalā kur tirgo auto audio! Piemēram šeit. Ar kaut kādiem parastiem vadiem sheit netiksi cauri! Princips jau ir ļoti vienkārš savelc tos vadus pie magnetolas, vins tev jāaizdabūn līdz akomulātoram, bet ja nav priekšzināšanas tad labāk palūdz kādam draugam kurš māk pieslēgt tev šo subi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 vai tad pamaciba nenak lidzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dedli Posted October 3, 2007 Author Report Share Posted October 3, 2007 ja jus pateicat ka pieslegt masina!! a man vaik maja!! vincister: ja subis ir aktivais samuray: ja naca bet ka pieslegt masina a man vaik majas Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 LOL! Manupraat vish ir paredzeets sleegt pie mashiinas jaudas, nevis pie 220!!! Domaaju ka piesleegt maajaas buutu pagruuti! P.S. Variants ir taads ka tu iestabaa noliec mashiinas akji. un bliez caur to! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 shitas umnjiks bootaa jau teica ka velas ar psu 350w to dariit bet nu labak gan atdo man to subi par 20 ls un es ev iedoshu parastu normalu majas subi 2x200w jbl Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 Protams tu vari sleegt majas, bet vajag parveidotaaju, jo neiedomaajies sleegt 220 klaat (to nav viegli izdariit, bet ja pacenshaas var ). Vispaar neesmu dzirdejis, kad kaads kau tko taadu meeginaatu, ir liktas majas tumbas mashinaa un subs, bet tas ir veel okey... Es domaju piekriiti diivisha piedavajumam, vins tevi neapchakarees Link to comment Share on other sites More sharing options...
dedli Posted October 4, 2007 Author Report Share Posted October 4, 2007 dyversant: nafig man tev adot viju pa 20 ls ja vijs maksa 100 LS ? LAVRx : padomaji cik atri akis izladesies? P.S. Problemu atrisinaju piesledzu subi pie PC bloka ka jau teicu un viss iet un bliez lopa!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Pox ka izlaadeesies! Ja labi gribeesi piemonteesi klaat veel kaut kaadu gjeneraatoru! Via nopeerc akomulaatora zarjadku! P.S. shitie divi peedeejie posti bij joks! Ja kaads nesaprata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now