godiE Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 (edited) Nu vot kā jau rakstiju AirediuM, apr to savu sviestu ar Xp thēmām,.. nu es tru biju mainijiis tās xp thēmas, un beigās bij zb,. instalēju nost tās thēmas, un hz pēc noinstalēšanas man ir palikusi tikai Classic Theme, un arī ar windows blindiem es nevaru uzlikt citas thēmes! Man izmet Ds ka es mainu themes caur Properties>izskati! Mēģināju mainīt thēmu nokačā'jos oroģinālo Xp Thēmu, tāpat met ārā to Don`t Send,.. Ko darīt???? Jūsu ieteikumus,.. Variet mest visu man virsu tikai nesakiet lai parinstalēju XP, to variet paturēt pie sevis Ēdīte: no sākuma man izmet DS ja es nespiežu to send izmet šitādu Edited September 29, 2007 by godiE Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 ja negribi pārinstalēt, pamēģini repair P.S. nelecies daudz - neteikt tev to un šito. ja nekas cits nelīdzēs, nāksies vien pārinstalēt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 Vinjsh lecas? Tu chaliit neesi mazliet slims ar galvinju? Guudij, uzPM'o man skaipaa, ir viena doma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 es nemūžam nerespektēšu cilvēkus, kas uzdodot jautājumu uzdrošinās vēl kaut ko pavēlēt - ķipa to un šito dzirdēt negribu, tie un šitie lai neraksta utt. it sevišķi, ja tas ir galīgi nepamatoti. ja cilvēks kaut ko sajēgtu no tādām lietām, tad nebūtu tik pārliecināts, ka to var sataisīt bez reinstall. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 Nu nezinu gan vai tas vinja izteikums bija domaats kaa paveele. Eniivei, gandriiz jebko var sataisiit iztiekot bez reinstall, vajag tikai maaceet. Un tie, kas parasti posto 'mozh paarinstalee kompi' parasti ir tie, kas vienkaarshi bezteemaa spamo, pat neizlasot probleemu un neko no taa nesaprotot, vnk garina kraaninju ar kaarteejo bezjeedziigo postu. Tieshi taapeec arii bija piebilde - nerakstiet par paarinstaleeshanu. Eniivei, Godie, tu vareetu shodien ienaakt kkad skaipaa? Visu dienu fails staav un gaida tevi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
godiE Posted September 29, 2007 Author Report Share Posted September 29, 2007 Labi par to lekšanos!!? !??! Tā nebij domāta ka lekšānās, jo to iespēju es pats zināju, ar Reinstalu, var atrisinat visu,. un repair arī to atrisinātu, bet es to iespēju izslēdzu, jo negribu, un zinu ka to var atrisināt bez reinstal`a, Btw šito verat ciet es ar Ezi atrisināšu problēmu!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airedium Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Ej meklзjies pa vissвdiem tфrentu trakeriem .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Airedium, tu esi daunis vai DAUNIS? Nahujam tev jaacelj augshaa veci posti? Neredzi, ka lieta jau sen ir nokaartota? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now