gagarins Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 (edited) Klusu ciešot Sēdi, klusu ciet, Par to sirds cik ļoti sāp, Par to domas prātā kādas tev. Lai gan skumji tev ap sirdi, Lai gan asaras tik ļoti plūst, Ar speku tomēr visu savējo, Tās centies savaldīt, Lai gan grūti neizsakāmi darīt to, Bet tu tik sēdi, klusu ciet. Tu zini apkārt nav neviena, Kas palīdzibu sniegtu, Kas atbalstītu tevi, Nelaimē tik skumjā šajā. Visu izciet, dzīvo tālāk, Neatliek nekas, kā pierast, Pie dzīves skarbās, nežēlīgās šīs, Un tu tik sēdi, klusu ciet. Copyright by Gagarins Edited September 27, 2007 by gagarins Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 Dzejolis norm,bet varēji iepriekšējā topickā rakstīt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 Visi salienam stūri un paraudam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 eu kr4 tu jau vari dzejot gagarin , bet tev vinji ir kaut kaa pilnigi nesakarigi! GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 :shit: Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 Intresants shits. XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 vecais tu tachu netajaa forumaa tuseejies.. tev jaaiet uz theparise.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 ja atklāti man patika. protams tas nav Rainis, bet čalim padodas rakstīt dzeju. tā turpini.. uz sliedēm esi ticis, tik brauc tālāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 (edited) tā turpini.. uz sliedēm esi ticis, tik brauc tālāk. Nu varbuut uz sliedeem vins ir, bet veel gabals ko iet lidz pareizajaam sliedeem Jautajums cik vinjam gadu??? Tad vareshu dot talako rezumeeee... Atradu vienu savu dzejoli, rakstiits, kad man bija izskatas 15 gadi Nosaukums diezgan seksiigs *** Ieskaties man aciis - un tu redzeesi, ko tu prieks maniim nozime. Meklee savaa sirdi, meklee savaa dvesele, un kad tu, mani tur atradiisi tu vairak neko nemekleesi. Ieskaties sev sirdii un tu atradiisi, sheit nav ko sleept, nem mani kaads es esmu, nem manu dzivi Es tev sevi atdoshu,es ziedoshu visu. Nav milestibas, ka taveja, un nav neviena, kas tev varetu to dot vairaak. Sheit ir nekuriene, lidz bridim, kad paradies tu Taa visu laiku taa visu celu Es nevaru sev palidzeet, nav neka ko es veletos vairaak. Tu zini taa ir taisniba, es dariishu visu deelj tevis... Edited October 2, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 oo nice Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 (edited) YO! Jautajums cik vinjam gadu??? Tad vareshu dot talako rezumeeee... Atradu vienu savu dzejoli, rakstiits, kad man bija izskatas 15 gadi Nosaukums diezgan seksiigs *** Ieskaties man aciis - un tu redzeesi, ko tu prieks maniim nozime. Meklee savaa sirdi, meklee savaa dvesele, un kad tu, mani tur atradiisi tu vairak neko nemekleesi. Ieskaties sev sirdii un tu atradiisi, sheit nav ko sleept, nem mani kaads es esmu, nem manu dzivi Es tev sevi atdoshu,es ziedoshu visu. Nav milestibas, ka taveja, un nav neviena, kas tev varetu to dot vairaak. Sheit ir nekuriene, lidz bridim, kad paradies tu Taa visu laiku taa visu celu Es nevaru sev palidzeet, nav neka ko es veletos vairaak. Tu zini taa ir taisniba, es dariishu visu deelj tevis... nicegs.. Smuks dzejolis bencik (izsmēķi XD ),tu nu gan esi uz sliedēm Edited October 2, 2007 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 nicegs.. Smuks dzejolis bencik (izsmēķi XD ),tu nu gan esi uz sliedēm Paldies par labaam atsauksmeeem Bet atgadinajums, neesmu izsmekis !!! Cik reizes var teikt.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 Ieskaties man aciis - un tu redzeesi, ko tu prieks maniim nozime. Meklee savaa sirdi, meklee savaa dvesele, un kad tu, mani tur atradiisi tu vairak neko nemekleesi. Ieskaties sev sirdii un tu atradiisi, sheit nav ko sleept, nem mani kaads es esmu, nem manu dzivi Es tev sevi atdoshu,es ziedoshu visu. Nav milestibas, ka taveja, un nav neviena, kas tev varetu to dot vairaak. Sheit ir nekuriene, lidz bridim, kad paradies tu Taa visu laiku taa visu celu Es nevaru sev palidzeet, nav neka ko es veletos vairaak. Tu zini taa ir taisniba, es dariishu visu deelj tevis... bencik Labakais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now