Limpy's Posted July 8, 2004 Report Share Posted July 8, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 8, 2004 Author Report Share Posted July 8, 2004 un ar tam 3 daudz interesantak vinjas teica neko nevelas daudz tikai prieks izklaidesanas nevar tacu ateikties no piedavajuma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limpy's Posted July 8, 2004 Report Share Posted July 8, 2004 NU KAAMOON Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 8, 2004 Author Report Share Posted July 8, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 8, 2004 Report Share Posted July 8, 2004 NU KAAMOON Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted July 8, 2004 Report Share Posted July 8, 2004 go get 'em boy! (neizsakaami gara smailiju rinda ,protams, forshaak jau ir SHIS betnu tomeer abi labi ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted July 8, 2004 Report Share Posted July 8, 2004 Tā nu gan ir cūcība http://netgames.apollo.lv/portal/articles/9 GIGN forumā no parastajiem diedelētājiem slot, vote, slap un admin tiesību iegūšanai izcēlās n0r3k ar savu žēlabaino stāstu par to, cik viņš ir jauks un labs, cik centīgi viņš visu vasaru spēlēs Counter-Strike, kādas mīļas jūtas viņam ir pret GIGN serveri. Lūgums pieticīgs, viņam jāpiešķir slots, ja nē, tad kā mierinājuma balvu viņš ir ar mieru saņemt arī vote tiesības. Izskatās, ka 0r3k nav lasījis GIGN grupas admina Worm ieteikumus: - ?Sākumā gribu pateikt, ka neželīgi ap***u tos, kas man mircaa prasīs tiesības, kā arī tos, kas man sūtīs mailus? spamošana man privāti novedīs tikai pie tā, ka TU norausi banu?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 9, 2004 Author Report Share Posted July 9, 2004 parak viegli atrast jaunas meitenes pat parak atri pietam pedeja izradas extrim visu grib daudzdaudz atrak neka parasti tas notiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now