Jump to content
GIGN Forum

Pieteikums Uz Acc


doGY
 Share

Recommended Posts

Esmu sadūšojies un nolēmis prasīt dažas admin tiesības. Tas vienkārši nav izturams, kad spēlējot pa dienu vakarā vai 6 dienas 7 dienas rītiem ( vienalga cik h esmu gulējis ceļos 8:30 augšā) Ir daži cilvēki kas vienkārši teiksim tā tracina, neiet c4 likt/defjuuzot seezh stūros vai vienkārši ir AFK. Kautkā esmu pamanijis, ka pēdējās dienās (beidzoties vasarai) diezgan pamaz spēlē defoltie admini. TĀPĒC gribēju jautāt pēc acc. Stundas man ir ļoti daudz nospēlētas U|BG .cMf X49 un vnk doGY niku, rīkoties ar admintiesībām māku un cik man zināms nēsu salecies ar nevienu personu šajā serverī kā jau 2 gadus. Nu tad tā vēlos es visvairāk - votemapu, jo serverī spēlējot var gadīties maz cilvēku ar sliktu mapi.

1.votemap

2.slay

3.kick

Admins kas atbalsta - bloodlord

Link to comment
Share on other sites

Man kaut kā atmiņā stāv, ka es tevi par diezgan skarbu diršanu nobanoju mūžīgi no gigna un tu tiki atpakaļ tikai tāpēc, ka busteri uzlika.

Laiks iet uz priekshu un cilveeki mainaas, bet lielaakai daljai atminjaa vinji paliek taadi pashi... Par dogy neko sliktu nevaru teikt, cilveeks liekas sakariigs nav noveeroti peekshnji dusmu uzpluudumi un gastaavoklju mainjas ;)

No manis: recommended

Link to comment
Share on other sites

2006 gada augusta :/ un man liekas taa nebija spite, bet (es negribu sajaukt vai vnk ....) es pajautāju par mašīnu vai kko tādu un man uzlika varnu iemesls - ja nav ko teikt tad nesaki... es nesaprotu kāds sakars tur ar cs? :) vienkārši pajautāju pa (aizmirsu kādu lietu) un man 10 proc varn pirms vairāk kā gada ....

Labi negribu ataisnoties, bet nav neviens admins kas mani neatbalstītu

Edited by doGY
Link to comment
Share on other sites

ES jau teicu, ka savā mūža nēsu nosaucis nevienu meiteni, sievieti par kuci :) Ja es vairs negribētu spelēt gignā tad tā es to4 nedarītu tikuntā..... kr4 es atvainojos, spitei nododat sveicienu ja es vinu esu kādreiz aizskāris ar vārdiem nepamatoti ! :) ā un desteni child man ir labs garīgais LŪDZU LŪDZU neraxti neko te, jo tu mani nepazīsti un nevari secināt par mani tā esmu ļoti savaldīgs un kapēc tu te kautko raxti ?

Link to comment
Share on other sites

Nu to jau es sapratu :) bet admini kas atbalsta ir normāls skaits un normāli admini

bloodlord

teddy

sye

rayus

mahmed

samurays(laikam blade ari)

nu un parējie 50/50 ali un kas tur vēl

P.s. Runa jau nav par to kas un kā, bet par to, ka bez acc ir loti grūti spēlēt, jo serverī ir cilvēki kas neiet c4 defjuuzot utt un uz viniem ir jāgaida. un no rīta kad ir havana cilvēku skaits ir 6 taču nav interesanti spēlēt, bet kad uzliek dd2 uzreiz prieks to spēli spēlet :)

Edited by doGY
Link to comment
Share on other sites

protams tas ka dogy's ir uzbraucis spitei ir nepatikami, bet nu ja ari ta, vinsh tak atvainojās un tas jau ir galvenais :)

esmu ar visam 4traam par sunju personu!

cik kopa speleju tad gona prātīgs likās un ar pankūkām dirsu neslauka.

Edited by dyversant
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Tagad spēlējot regulārdi 2 dienas, serverī adminu praktiski nav. Esmu izjutis lielu vajadzību, Esmu bezspēcīgs bez acc un ļoti noderētu.

Varu nosaukt vairākus momentus, no dd2 uzliekās odigy, aiziet prom 10 cilvēki, paliek 5 vs 5 un tad vēl vairāk iet prom un pašam arī apnicīgi spēlēt. Un nav kas nomaina.

pa 3 dienām ienāca kkādi 6 spameri kas reklamēja serveri, tas itkā būtu sīkums, bet traucē, ka viņi spamo ( tāpat neviens neiet uz FORŠO viņu serveri)

Nākamais, sorīt pavadīju 2 ar kapeikām h serverī redzēju dažnedažādākos tipiņus piem - skrienu pa mani šauj savējie ( tas tā... ) , skrienu man savējais uzmet he virsū ja redz, ka es skrienu virsū un uzpridzina mani, es viņam rocket, tālāk dzekam nervi neizturēja uzreiz un mani saucā viskautkādos mīļvārdiņos ''urot blje utt''

Par cik serverī ir patriez lagi nav arī defaultie spēlētāji tik daudz kā senāk, tapēc nāk viskautkādi ''uroti blje''

Paldies !

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...