Hainy Posted July 5, 2004 Report Share Posted July 5, 2004 Man ir viena lieta uz sirds uzseedusies, un proti, monitorings! pa naktiim diezgan biezhi speeleeju a tad jau arii speelee puishi kas monitoree (es skatos IP). Kad vienu par monitoreeshanu metu aaraa tad visi no taa kluba izlido (rekords 15 purni ar vienu sviedienu)! buutu jauki ja man pieshkjirtu to shitu, tas ir, komanda ka nevis izkiko speeleetaaju, bet vinjam iziet no CShita aaraa, lai paareejie neciestu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted July 5, 2004 Report Share Posted July 5, 2004 to vispar vajadzetu pieskjirt visiem , kuriem ir xk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted July 5, 2004 Report Share Posted July 5, 2004 vai arii neee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted July 5, 2004 Author Report Share Posted July 5, 2004 (edited) nu es jau tikai pajautaaju vai var, vai nee! Edited July 5, 2004 by Hainy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted July 5, 2004 Report Share Posted July 5, 2004 hohoo exec client diez vai daliis citiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted July 5, 2004 Author Report Share Posted July 5, 2004 nu ja nevar to shitu pieshkjirt, tad ko varat man ieteikt ? tikai neiesakiet neko vai speelee taalaak ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spEEdy Posted July 5, 2004 Report Share Posted July 5, 2004 'at' vai 'act' nestrada vairak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted July 5, 2004 Report Share Posted July 5, 2004 ja straadaa, tad straadaa "xt" un "xct" Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted July 5, 2004 Report Share Posted July 5, 2004 naakoshreiz ja gadienaa palidina vairaak kaa divus vai trejus no viena kluba tad pie kicka msg'a kas visiem buus viens ievieto tekstu "monitoring ot kompa (ievietot ciparu)" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 5, 2004 Report Share Posted July 5, 2004 Man ir viena lieta uz sirds uzseedusies, un proti, monitorings! pa naktiim diezgan biezhi speeleeju a tad jau arii speelee puishi kas monitoree (es skatos IP). Kad vienu par monitoreeshanu metu aaraa tad visi no taa kluba izlido (rekords 15 purni ar vienu sviedienu)! buutu jauki ja man pieshkjirtu to shitu, tas ir, komanda ka nevis izkiko speeleetaaju, bet vinjam iziet no CShita aaraa, lai paareejie neciestu! ha! lielisks variants. Izkiko ar iemeslu "monitoring - vainiigs 'nick'" Lai tie paareejie 14 iet vinju sist r&r - tik tieshaam, vai arii nee! +wormam jauns skripts kas paarmaina komandas pat tad ja taas ir pilnas... bugs gan ir betnu, mosh to varees attiistiit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted July 6, 2004 Author Report Share Posted July 6, 2004 , ja nav kaadi ieteikumi kaa man riikoties shaadainaas shitainaas situaacijaas ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 7, 2004 Report Share Posted July 7, 2004 bus drizuma viena jauka komandinja kas parmetiis speletaju uz otru komandu un atpakalj cik reizes uziet viena raunda laikaa... pashreiz gan ir viens sakains gljuks - ja tu esi dziivs un tevi paarmet, tu pats to nemaz nezini lidz bridim kad saac shaut par pretiniekiem... un peekshnji tev uzradaas "blablabla attacked a team mate". Pat skins nenomainaas. Vismaz ieksh PTB to realizeju un izskatas ka stradaa ok (vismaz vakar bija ok, par parejam dienam nekomenteshu jo sanaca to pluginu labot pec paaris alu izdzershanas ). Enivei, to izmeshanas komandu mosh varetu uztaisiit atseviskji no visa... piemeram kaukadu xdie vai choto vtom vrodje kas savukart no servera palaidiis execute client komandu karo4 japadomaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted July 7, 2004 Author Report Share Posted July 7, 2004 gl ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted July 7, 2004 Report Share Posted July 7, 2004 (edited) taapat jau ja iedotu exec komandu vareetu jau arii dazhreiz haljavas buut un arii izlidot viss klubs aaraa no cs Edited July 7, 2004 by stumbrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiraC Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 Es pilniigi neko no taa raxta nesapratu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glacier Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 Es pilniigi neko no taa raxta nesapratu... Tas tapeec, ka tu esi "dabas brinumu" cieniiigs......(Vini jau ir gatavi tevi pienemt!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHH Posted July 14, 2004 Report Share Posted July 14, 2004 PiraC tu neko no taa texta nesaprati jo tas nebij domaats tev Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now