Dj_erix Posted July 6, 2004 Report Share Posted July 6, 2004 Cilveekst man neizraisa iipassas patikas sajuutas, bet speelee norm! Simb, ja es braukssu es dabuussu slotu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted July 6, 2004 Report Share Posted July 6, 2004 man nav nekas pret slotu, jo spelee vinsh normali + vinjam varetu pieskirt auto zekji, jo man jau zb katreiz likt vinjam xg, tapeec ka muti vinsh tureet nemaak.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted July 6, 2004 Report Share Posted July 6, 2004 hm nu nezinu nezinu auto zekji? nestaasti? tu tagad runaa par vecajiem laikiem? cik es esmu pedeja laika spelejis gignaa taa cilveks vispar tik mierigs un kluss, pat nemana ka shis ir servaa... ( goda vaards ) hehe bijach tev nu gan ir idejas, gribeeji banot zeonas kanaala zeonas klana memberus ^^^^^^ ( nez cik ilgi tev tas op buutu palicis ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted July 6, 2004 Report Share Posted July 6, 2004 Kameer es esmu GIGN`aa cilveekam slotu neredzeet!Speelee shmurgulis normaali.Varbuut arii vinsh vairs nedirsh kaa agraak. Viskautko var aizmirst un piedot, tikai ne [GIGN] apdirshanu... , lai nu ko bet ne to! Teema sleegta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts