Jump to content
GIGN Forum

Par Effektu ..


destiny-child
 Share

Recommended Posts

Par vienu efektu.. tajā efektā var uztaisīt tā, ka parāda to, kas atrodas aiz sienas , (tas efekts bija pielietos mūvijā "A bit of 1ntake" ) , tajā vietā, kur viņš de_vertigo mapē no augšas caur zemi nošāva hedšotā , un tur bija tas effekts, kurš parāda , kas atrodas aiz otras sienas.. Varbūt tā ir kāda cita programma ? Apskaidrojat lūdzu. ;)

Link to comment
Share on other sites

To var izdarīt ar čitiem un arī ar speciālu programmu, ar čītiem neieteiktu to darīt, vel nejauši noravēsi kku Banāneli!!

Visos jaunākajos mūvijos sāk izmantot Mirv demo tool!!!

Lūk arī links -> http://planet-movies.com/extern/download.p...mirror_id=77519

Mazliet ieskatam ko var ar viņu izdarīt -> http://planet-movies.com/?nav=files&ac..._Mirv+Demo+Tool

Nu vēl mūvijos izmanto FighterFX, bet tas ir čits

ja vajag kkādas pamācibas meklē pie tantes gogles!

Edited by godiE
Link to comment
Share on other sites

es dariiju to bez 4iitiem un nu kr4 taa (to var tikai ja tu shauj pie pashas sienas savaadaak ir baigi gruuti!)

ieraxti fragu kaa parasti un tad jaaraxta veel vienu video shaadi - aizskir liidz tam fragam un no first person paarsleedz uz treso personu! nekustinot peli vnk spied bultinu uz priekshu un izej cauri sienai free look`aa taa ka tu esi minimaali aiz sienas vai pat sienaa iekshaa bet to nekur nevar redzeet ka kkur buutu kaads sienas stuuriitis ekraanaa. nofilmee tipa to kas notiek aiz sienas. tagad tev ir 2 video viens ir kaa tu shauj bet otrs ir par to kas notiek aiz sienas. ieliec abus vegasaa. to kuraa ir first person view liec augshaa (tipa 2 video celini un tas jaaliek augseejajaa). taalaak tam augeejajam uzliec efektu cookie cutter. nokonfiguree tur visu - izveelies cauruma formu, izmeeru un feather (to cik asas vai neasas buus malas). tad tev buus video ar caurumu viduu un pa to caurumu redzees tavu fragu no aizsienas video! tad tik atliek saskanot fraga paraadiishanos stuuriitii ar cilveecina nokrishanu. ceru ka saprati jo manupraat saprast manu textu ir diezgan gruuti :D

p.s. ja kaads saprata un maak izstaastiit labaak - uz priekshu!

Edited by 1ntake
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...