Jump to content
GIGN Forum

Lupni Zdes!

keda2222
 Share

Recommended Posts

Jaa, kad es beerniibaa nesu paarinstaleet kompi pie viena paziistama dzheka, vinjam arii bija taads pats viedoklis kaa tev. Tagad, kad jau labu laiku arii pats sho to saprotu no kompjiem esmu sapratis arii to, ka vinjsh torreiz kljuudiijaas. Taapat kaa tu. :thumbsup:

EDIT* Nu vismaz par Kaspersky esam vienaas domaas.

Edited by eziic

:thumbsup:muah

ar kompjiem vairāk vai mazāk ņemos no ~2000.gada vasaras un šajā laikā, tici man esmu daudz ko redzējis, izlasījis un piedzīvojis...

cilvēki ir dažādi un kompji ir dažādi, bet ir 2 lietas, kuras vairs nekad un ne par kādu naudu nebūs man uz PC - Kasperskis un kodeku pakas

reiz eksperimentēju ar kašpirovski, tas man galīgi svaigu xp instalāciju nogrāva tā, ka knapi izdevās safemodē atinstalēt un i tad start menu kādu pusminūti vērās vaļā

kodeku pakas divreiz mēģināju likt un sliktuma bija vairāk nekā labuma - palasīju vēl kādas 100 līdzīgas atsauksmes no svešiem un pazīstamiem cilvēkiem, uzdūros vlc un arī nospriedu, ejat jūs ar savām all-in-one-hujone pakām uz 1 vietu

nu nafig, NAFIG jāinstalē uz kompja kas vairāk nekā patiešām vajag? saspaida next next next un pilns kompis ar 100 mēsliem un 500 savā starpā nesatiekošiem šaubīgas izcelsmes addoniem un pribambasiem kurus savu mūžu neuzskaitīsi, par kaut 1x lietošanu nemaz nerunājot. un tad brīnās, kāpēc kompis karas, vīrusi lien iekšā un winda ik pa dažiem mēnešiem jāpārliek...

un tikai lūdzu nesākt atkal to ļerkstēšanu par to, ka tagad gigabaits uz priekšu vai atpakaļ neko nenozīmē un mūsdienu uubersuperkrutais hardware nekad nebremzē - ne par to ir runa...

bet ja nu esi tik ļoti pārliecināts par savu taisnību lūdzu kaut cik pamatotus argumentus studijā

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...