Jump to content
GIGN Forum

Serveris, Rūteris Etc.

FuNk1Y
 Share

Recommended Posts

Majas man ir divi PC, abi saslēgti ar Sweex rūteri.

Uz viena ir uzlikts pliks CS 1.6 serveris bez amxx un Pings man pasham ka nekrit zem 20 ta nekrit, kas par vainu?

Vairakas reizes mainiju visus rates un nehuja nekas nemainas.

Mainiju ar vairakus swds.dll failus, nekas nemainas

OS bija gan Linux ubuntu 7.04, tagad windows 2000 un uz abiem vienadi.

Parametri pc: 2.2ghz pentium 4, 1gb ram, sata hdd 250gb rpm7200 8mb

nets: 4 Mbit/s UP un 4 Mbit/s Down

Es domāju ka ruteris pie vainas, jo man ieprieksh bija parastais Switch un tad pings bija zem 10, bet provaideris pateica ka switch neder, blad ruteri vaijag viniem.

Edit: uzliku serveri uz sava darba kompa un uzreiz pings zem 10.

Vai kāds kurš saprot no rūteriem varētu man paskaidrot kas par vainu, mēģinaju arī tos portus Fovardēd, bet ar nešancē...

Edited by FuNk1Y

zini kada atskiriba starp ruteri un switch :rolleyes:

switch vienkarsi iedo i-netu vairakiem cilvekiem, katrs izmanto cik velas tape ping bija mazins, jo cs serveri izmanto tik upload, un tu dabuji visu download 2pc no kura speleji

a ruteris sadala to i-netu uz pusem uz 2 pc ;) visvarbut vnk ruteris iedeva tam pc uz kura stav cs serveri daudzak upload un download neka tavam no ka tu spele, srry isti palidz nevaru, jo esmu tik 15 gadus vec un ar ruteriem ne4akarejos, bet to lietu zinu, un pasam stav cits ruteris, lidz ar to konfigs cits, taka es tev 10% no info iedevu vari pacensties talak meklet vainu ;) ka jau zini to kad ruteris dala tavu i-netu uz pusem, vari pac pacensties sameklet to opciju ruteri pac ^.^

Edited by >hollow<

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...