cash^ Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 (edited) Skola beidzot nopirkusi zinātniskos kalkulatorus un mēs atklājām, ka viņi ir diezgan 1337`iski P.S. Drīzumā būs updeits Edited September 6, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 Ti 83+ ownz y'all. Skolā šitāds bija, varēja spēlītes no kompja sakačāt un spēlēt ko visi arī darīja p.s. ā, man viņš joprojām ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 sorry par offtopic bet cik tads prieks maxsaa ? Varetu buut noderiigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted September 6, 2007 Author Report Share Posted September 6, 2007 (edited) Normāli maksā sākot no 7 Ls. macho uuberverķis jau maksā drošvien padsmit Ls. Bet īsti vajadzīgs ātrāk par videni viņš nav (k-gan es līdz 12. klasei neesmu izjutis pēc viņa baigo vajadzību). P.S. Foršs sigs EDIT: jsn, paskatījos cik maksā tas Ti 83+ Edited September 6, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 jā, jā macho maksā padsmit lati. sapņo tālāk... eh, man gan ir 1337 kalkulātors, par kuru vienmēr fizikas skolotājs nez kādēļ smējās viņš ir smuks, liels, pārskatāms, salokams, spīdīgs, ar pietiekoši daudz funkcijām + , ja uzspiež kādu taustiņu, viņš to ciparu skaļi pasaka! beat this! grafiki nav, bet kuriem vajag grafikus, ja ir īsts bling-bling kalkulātors?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDeY Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 LOL,baigi labi,ka var spēlītes kādas sakačāt un spēlē stunda Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 vot tas man patīk.. galvenais ir spēlītes. skolā spēlītes, atnāk mājas spēlītes. pamācās skolā, tas pa ļaunu nenāks. nu vismaz def priekšmetus, kā matemātiku un angļu valodu. savādāk nagus ēdīsiet nost pēcāk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 eh, man gan ir 1337 kalkulātors, par kuru vienmēr fizikas skolotājs nez kādēļ smējās viņš ir smuks, liels, pārskatāms, salokams, spīdīgs, ar pietiekoši daudz funkcijām + , ja uzspiež kādu taustiņu, viņš to ciparu skaļi pasaka! beat this! grafiki nav, bet kuriem vajag grafikus, ja ir īsts bling-bling kalkulātors?! noņirdzos par tiem padsmit latiem nezinu kā tagad, toreiz viņš maksāja kaut kur 60ls. Savu mūžu neviens tik superdārgu sūdu nepirktu, ja mums tas nebūtu OBLIGĀTI. Bija pāris eksāmeni, kurus bez viņa nevarēja nolikt. muahaha, randri, iedomājies - tu uzzīmē grafiku uun viņš to atskaņo - wiiiiiuuuuu. Jo grafiks iet augstāk, jo spalgāka skaņa, jo zemāk, jo dobjāka. Un pie asimptotām viņš varētu teikt kaut kādu ERRR Man liekas tan( zīmēt būtu tīrā izklaide btw tu varētu tā superkalkulatora bildi ielikt p.s. kas attiecas uz tām spēlītēm, tad mums viens džekiņš spēlēja zem galda spēlītes uz tā grafiskā un skolotāja regulāri prasīja "Reini, ko tu zem galda tur dari?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
vintage Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 nezinu kā tagad, toreiz viņš maksāja kaut kur 60ls. Savu mūžu neviens tik superdārgu sūdu nepirktu, ja mums tas nebūtu OBLIGĀTI. Bija pāris eksāmeni, kurus bez viņa nevarēja nolikt. Ēmm, to jums ieteica skolotāja (Ja jau OGLIGĀTI), vai paši pa kluso? Un kāds tad eksis tas bija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 Un kāds tad eksis tas bija? jā, jā, mēs pa KLUSO izdomājām, ka mums viens eksāmens jāliek ar tik dārgu kalkulatoru. Kāpēc gan lai mēs kaut ko tik foršu nevarētu izdomāt. Un tas mūsu IZDOMĀTAIS eksis bija tāds kur jāizmanto kalkulators... Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 nu šis dārgums izdveš skaņas apmēram šādi - six six six divide by two is three three three. bet tas ir pietiekoši, lai kāda kontroldarba laikā, kad visi aktīvi domā, varētu izraisīt smieklu vētru ps: kā var uzlikt, lai tās bildes nebūtu tik lielas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 viņš resaizo automātiski (vismaz man). Un riktīgs blingiskais kalkulators Es skatos, tur pilnīgi var skaņu atslēgt. najs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 un viņam arī ir modinātājs!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 r&r kalkulators vienkarshi sexigs macho, tam spelitem uz kalkulatora bija jabut diezgan advancetam, parasti tados nolukos tachu izmanto mobilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now