cash^ Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 (edited) Pie telefona beidzot esmu ticis, bet tagad ir cits černis. Netā novilku vairākus flash menu. Instalēju, bet no cerētā flash menu ne vēsts. Ir tikai izkropļots defaultais menu. Pameklēju google un cik sapratu, tad tur vajag k-ko čakarēties ar telefona programmatūru tb izmainīt tur k-ko. Bet tādejādi es zaudēšu garantiju, vai ne? Kāds ir k-ko tādu darījis? Un kādi panākumi? P.S. Tie flash menu, kuri nāca līdzi defaultā strādā bez problēmām. Edited September 2, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELITE--SS Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 Netā novilku vairākus flash menu. Instalēju, bet no cerētā flash menu ne vēsts. Ir tikai izkropļots defaultais menu. Pameklēju google un cik sapratu, tad tur vajag k-ko čakarēties ar telefona programmatūru tb izmainīt tur k-ko. Bet tādejādi es zaudēšu garantiju, vai ne? Kāds ir k-ko tādu darījis? Un kādi panākumi? P.S. Tie flash menu, kuri nāca līdzi defaultā strādā bez problēmām. Man ir sads telefons, pats sev liku ieksa flash menus, vienigi ko var pazaudet , tas ir LV valodu! Nekas sarezgits tur nava, bet ja var gadities ,ka nevaresi vairs ieslegt telefonu ,jo busi sajaucis main failu, taka iesaku, ja kaut ko dari dari uzmanigi! Bet ja busi kaut ko saujaucis un izdarijis ne ta, panem visu partaisi pa jaunu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted September 2, 2007 Author Report Share Posted September 2, 2007 Tev LV valoda nebija tikai tajā menu vai arī pēc tam defaultajās nebija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 cash^ ar flasoshanu iesaku neaizrauties. Mobzis var arī kādu dienu aiziet uz labākiem medību laukiem, pietam flashojot zūd garantija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted September 2, 2007 Author Report Share Posted September 2, 2007 jsn, tad to domu atmetam.. A bez flašošanas var dabūt citus menu, izņemot def? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now