pizimodo Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 Ieliku serverim rope pluginu,viss straadaa ok,bet skatijos sma failaa kaa uzlikt lielaku atrumu,nevaru atrast.Ja kads zin,ludzu izliekat seit.Varbut kadam jau ir gatavs ,labi nokunfigurets sis plugins.Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harison555 Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Ieliku serverim rope pluginu,viss straadaa ok,bet skatijos sma failaa kaa uzlikt lielaku atrumu,nevaru atrast.Ja kads zin,ludzu izliekat seit.Varbut kadam jau ir gatavs ,labi nokunfigurets sis plugins.Paldies. nu man tada pati problema tiesam neviens nezin ka var dabut atraku rope kad spezu f tad itka izsaujas bet es zinu ka cietos ser ir ta kad spiez f un e tad ir atraks!! ludz palidziet kads!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
remix.cc Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Pats parveidoju to rope, lai buutu shis te atrums... pa 3 Ls pardotu, ja vajag PM, ja ne tad bb XD varbut tomer atradisies kads labdaris, kuram tadi plugini ir... Link to comment Share on other sites More sharing options...
harison555 Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Pats parveidoju to rope, lai buutu shis te atrums... pa 3 Ls pardotu, ja vajag PM, ja ne tad bb XD.gif varbut tomer atradisies kads labdaris, kuram tadi plugini ir... pa 3 ls tad sud plugin!!! tad labak pagaidu kamer kads normals yuser ieliks vai pateiks ka var uzlikt normal atrumu!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 es pa 10Ls lab lab, pag moš kad atradīšu kko par ātrumu došu ziņu Link to comment Share on other sites More sharing options...
harison555 Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 es pa 10Ls biggrin.gif lab lab, pag moš kad atradīšu kko par ātrumu došu ziņu smile.gif tu laikam esi 1nigais normalais seit!! nevins nevar pateikt kur dabut!!okgaidu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystals Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Kur tas ir jāliek iekša???? Kur var dabūt to rope? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=41054 Ja negribi izmantot sito , paradi savejo. Bet iesaku panemt shito , jo hronikam kvalitativi plugini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queer Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Plugins ir labs , bet vai kāds gribēs dēļ vienas virves bindot trīs pogas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts