Jump to content
GIGN Forum

Atminja Pazuda

AcmE*
 Share

Recommended Posts

taada situaacija.!

es draugam parinstaleju Windows un mans MP3 pleyeris bija piesleegts pie PC. un es kad dzesu C:/ discu un tad pa jaunam noformeeju un netiisaam izdzeesu no sava MP3 atminju un nenoformeeju... (netiishaam izdzeesu) un to pamaniju kad jau atnaacu maajaas... ;( kaa man tagad atgriezt to atminju a un veel kad pievienoju USB (MP3) pie PC man raada kad ievietojiet disku diskdzinii.!

buushu ljoti pateiciigs ja paliideesiet.! ;(

nu es izdzeesu itkaa atminju savam MP3 pleyerim un kaa man vinju atpakalj dabuut.?

piemeeram: Partition Magic sadala Cito ja.? un tajaa portation var izdzeest disku bet man taa ir ar pleyeri "izdzeests"...

re kaa man raada... =/

sorry ka kr.val.

post-10945-1188487515_thumb.jpg

offtopick.

Nevarēju neierakstīt.

LOL! Es pirms atvēru topiku domāju, ka Tev atmiņa pazudusi. Nē, tikai playerim. :D

Ja nu man ienāks prātā, kā risināt tavu problēmu, tad editošu postu. Pieslēgsu savu mp3 un papētīšu arī tā. :)

n0r3k : lai lieki te nepiesārņotu ... es sāku rēkt, kad izlasīju topika nosaukumu. Vēru vaļā ar domu, kas tad nu būs, vajadzēs palīdzet atcerēties kā sauc, kur dzīvo ? :D

Edited by n0r3k

Emm, formatē kā FAT32 nevis NTFS. Neesmu īsti pārliecināts, vai windows xp atbalsta FAT32 failsistēmas formatēšanu, bet visi USB-veidīgie izmanto FAT32 failsistēmu.

Edited by n0r3k

Kāda tipa karte Tev ir ?

Vai nu mēģini kā iepriekš (labā poga->format), tikai norādi FAT32 NTFS vietā vai arī pēc kartes tipa meklē FAT32 formatētāju. Ja Tev ir SD karte, tad sdcard.org būs Tavs draugs.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...