DeSaa Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 (edited) tatad es iesledzu pc tad saku spslt CS man vis uzkaras man izmeri desktopam noainijas uzz mazakajiem labi tas nekas tad es gaju gigna gribeju rastit kapec ta un vis desktopu neradija un psc. tad es rr pc ielsedas pc un paradija piromo logo ar nosaukumu 1 tad es izlasiju atkal neko neredzeju tiaki sknjas visu vareju darit bet es neko neredzeju tad pec 5 H vakara iesledzu pc un man paradija un vell rada logo 2 es nesaprotu ko man darit????? ludzu palidziet 1mazais zimejum 2lielakais ar deskto recrovy Edited August 29, 2007 by DeSaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 Man shito pashu izmeta,bet pec tam kad restarteeju PC viss pazuda un atkal ir labi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSaa Posted August 29, 2007 Author Report Share Posted August 29, 2007 a kas bus ja uzpiedishu uz desktopa uz ta uzraskta??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 TAd vinsh pazuudiiis un viss atkal RUKAAS>.. tiko atceros ka pagajusho nedelj 1nam dzekam tieshi shito pashu izmetu..Uzspiedu un pazuda un viss rukaja atkal pa vecam...Moshk viirus taas ir hvz,bet otvichaju ka uzspiezhot viss atkal bus OK uz kadu laiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSaa Posted August 29, 2007 Author Report Share Posted August 29, 2007 nu ok es vel noskeneshu pc vai nava virusi Link to comment Share on other sites More sharing options...
AirediuM. Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 rr,video draiverus man tāda pati fīča bija !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSaa Posted August 29, 2007 Author Report Share Posted August 29, 2007 ka var rr video draiverus?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
godiE Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 Pārinsta;ē video driverus, Izinstalē vecos un ieinstalē jaunos, meklē pēc iespējas jaunākas versijas!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSaa Posted August 29, 2007 Author Report Share Posted August 29, 2007 ka jums leikas READON 9250 ir veca vai jauna videokarte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 bļaģ, nekādus draiverus neaiztiec. ko var visi dirst, ja nezin! tas nav nekāds vīruss. Windows active desktop tika izslēgts, jo bla bla bla, viekārši uzspied uz pogas un viss būs čikiniekā P.S. tur viss ir skaidrā angļu valodā rakstīts, derētu tā kā iemācīties Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSaa Posted August 30, 2007 Author Report Share Posted August 30, 2007 es jau maku lasit un es itka sapratu kad man nava nevina no tam problemam un uzpiedu un vis bija ka iepriskh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Man ir 9200 un vienalga cs`ā fps turās 100. Nekādu zvēru man nevajag. Galvenais, jau ir ražotājs. SAPPHIRE spārda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 (edited) Ir tada lieta ka ATI RADEON praktiski nevajaga driverus ta saucamos drivers bet ja tomer vajaga http://www.ati.com un izveliec sadalu downloads un kacha driveri tieshi priesh savas video kartes P.S pats izmanotju ATI RADEON 128MB 9200 IET KA SMERETS UN VEL NEVIENS DRAIVERIS NAV IEVAJADZEJIES Edited August 30, 2007 by Chiky Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSaa Posted August 30, 2007 Author Report Share Posted August 30, 2007 nu jaa es zinu kru var noladet draiveri bet man shodien no rita bija atkal tads glus tas varetu but tape ka videokarte beidzas nost es iespedzu PC zini ka vins pikst kad iesledz 1 reiz man vins nopikstas 10 vai vairk reizes ta tad neko nerada visu var tarit ksnja ir bet neko neredzu kas varetu but pie vainas?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now