Jump to content
GIGN Forum

Ludzu Palidziet

DeSaa
 Share

Recommended Posts

tatad es iesledzu pc tad saku spslt CS man vis uzkaras man izmeri desktopam noainijas uzz mazakajiem labi tas nekas tad es gaju gigna gribeju rastit kapec ta un vis desktopu neradija un psc. tad es rr pc ielsedas pc un paradija piromo logo ar nosaukumu 1 tad es izlasiju atkal neko neredzeju tiaki sknjas visu vareju darit bet es neko neredzeju tad pec 5 H vakara iesledzu pc un man paradija un vell rada logo 2 es nesaprotu ko man darit????? ludzu palidziet :fsckinsad::fsckinsad::fsckinsad:

1mazais zimejum 2lielakais ar deskto recrovy

Edited by DeSaa

TAd vinsh pazuudiiis un viss atkal RUKAAS>.. tiko atceros ka pagajusho nedelj 1nam dzekam tieshi shito pashu izmetu..Uzspiedu un pazuda un viss rukaja atkal pa vecam...Moshk viirus taas ir hvz,bet otvichaju ka uzspiezhot viss atkal bus OK uz kadu laiku ;)

bļaģ, nekādus draiverus neaiztiec. ko var visi dirst, ja nezin! tas nav nekāds vīruss.

Windows active desktop tika izslēgts, jo bla bla bla, viekārši uzspied uz pogas un viss būs čikiniekā

P.S. tur viss ir skaidrā angļu valodā rakstīts, derētu tā kā iemācīties ;)

Ir tada lieta ka ATI RADEON praktiski nevajaga driverus ta saucamos drivers bet ja tomer vajaga http://www.ati.com un izveliec sadalu downloads un kacha driveri tieshi priesh savas video kartes

P.S pats izmanotju ATI RADEON 128MB 9200 IET KA SMERETS UN VEL NEVIENS DRAIVERIS NAV IEVAJADZEJIES

Edited by Chiky

nu jaa es zinu kru var noladet draiveri bet man shodien no rita bija atkal tads glus tas varetu but tape ka videokarte beidzas nost

es iespedzu PC zini ka vins pikst kad iesledz 1 reiz man vins nopikstas 10 vai vairk reizes ta tad neko nerada visu var tarit ksnja ir bet neko neredzu kas varetu but pie vainas??

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...