Phillip J. Fry Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 (edited) Hehe ... Man liekas jautri ka katrs izstāstītu kā tika pie sava CS nicka nu vai vispar nicka Piem. Es skatijos FUTURAMA un tur bija tēls Phillip J. Fry skat. avaataru Edited August 28, 2007 by Phillip J. Fry Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 iedomājos par kaut kādiem mega hard pro skilled XD Un mēs ar čali scout saucām par pīli un tā nu radās XD P.S. neradās tā ka es staigāju pa ezera malu un redzēju mega pīles XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Draugs izdomāja mans niks saistīts ar uzvārdu - kazāks, niks *kaza4ok* Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 nu bija dazhi labi, kas teica esmu liidziigs Jhony Knoxville, tapeec kko liidziigu arii izdomaaju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Nu mans apmēram tā. Nevarēju izdomāt niku un tad ķēros uz visādiem burtu salikumiem.. arī tas nesanāca, un tad vienu brīdi vienam čomam uzrakstīju atbildē: netīšām akey (okey) un izdomāju, ka būtu ok tikai pēdējo burtu varētu savādāku. Tad es uz tastatūras katru burtu skatījos pēc kārtas un izlēmu, ka c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Tāds topiks jau ir bijis, pat vairāki. Par savu niku: a kuram ta nepatīk nauda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=MaZaHaKa=- Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 mans nicks Owens Milakais futbolists mans tadel vnk Owens (cool) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Sedeju uz skamejkas un izdomaju skamejka , bet debiki skan tapec nonemu jka - LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 use search, jo tāds topiks jau ir bijis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts