Jump to content
GIGN Forum

Akec-kubiki

WMP
 Share

Recommended Posts

BAN] ----------------------------------------------------------------------

BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!!

BAN] Izbanojis tevi ir: akec

BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: WMP

BAN] Iemesls banam: rubiks

BAN] Bans uzlikts pirms 0 dienam 0 stundam 0 minutem 56 sekundeem

BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika

BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa

BAN] ---------------------------------------------------------------

Tatad ieeju serv... ka jau csdm + prodigy.. reala mape. aizgaju pakal edamajam un piff banned!! hmm.. man ir registrets nick - Pirate. un stulbs jau nesu + vaitad csdm nau buster?? kapec ta? jo es jau domaju ka csdm ir New stars, bet 50% chiteri! :) akec tu sajauci cilvekus! :)

Vakar ar Viņu spēlējam Csdm un arī bij prodigy,.. Pašā sākumā domāju ka šim ir kkāds Whucks, bet beigās nokačāju Dēmo noskatijos un šis bij tīrs, nedomāju ka viņš varētu čītot!!! :nope:

Edit:Ja nu vienīgi ir Screen!!

Atvainojos ka te iespamoju!!!

Edited by godiE

Nu nezinu čalīt. Es Tevi vēroju 15-20min. Un bija momenti, kad Tu skatījies caur sienām uz pretinieku. Tādā ziņā, ka brīdī kad izlīdi un brīdi pirms izlidi, tad tev mērķis bija uz pretinieka galvu.. Vienu brīdi es tiešām šaubījos, ka Tev nekakādas palīgprogrammas nevarētu būt, turpināju skatīties, kad pēc brīža atkal Tu zināji, kur ir pretinieks, jo dzirdēt viņu nevarēja.

Un kautko uzmeistaroju.. šie nav visi momenti. :) Nu jāsaka, ja čīti, tur nav, tad viņam tā ir intuīcija ?

FILMINA:

http://yy.lv/upload/index.php?ACT=4&f=65686&ext=WMV

Un demka:

DEMKA: http://yy.lv/upload/index.php?ACT=4&f=65569&ext=ZIP

P.S Iesaku noskatīties arī demku..

Esmu tikai cilvēks un cilvēki mēdz kļūdīties. Kautgan viņš diezgan precīzi tērmēja caur sienu. :ermm:

neznaju v muvike etom nicego podazritelnogo nebilo vidno, estj moment kotorij ego opravdivajet kogda on strelajetsja za budkoj i smotrit po verhu na dverj i snizu bezhit na nego ter.. esli bi bil wh navernjaka on ego bi snjal pervim.. k tomu zhe vse eti zasnjatije momenti v prodigy tipo smotrit cerez steni mne kazutsja primetivnimi, tak kak sam igraju na csdm i igral prodigy i kogda server tam full, to na mape proishodit takaja sujeta cto povaracivatsja ne uspejesh.. a na sluh mozno opredelitj gde cel razdajetsja vot tolka uznatj mozno s pomoshju wh kto eto ct ili T i etogo uzhe hvatajet.. tak cto opredelitj tam trudno.. demo otkritj nemogu, budu doma poprobuju.. :blablabla:

Es gan teiktu, ka noskatoties mūviju, wh ir skaidri saskatāms. Pirms ierauga pretenieku, viņš jau uz viņu ir nomērķējis caur sienu. Pēdējais frags ir vnk unreal, kur viņš pat neredzot teroru, jau pa viņu šauj no augšas.

:)

sitadas atmazkas parasti izmanto 14 gadigi tinji,kuriem tas wh ir bijis,ko gan tas par tevi varetu liecinat hmmm!?

ja tas pedejais ar tads divains likas,parejie it ka normali,nu vienigi tas moments kad vel temeja uz augshu caur sienu precizi virsu,ja tik vel butu izshavis teiktu tirs wh,bet ta hz :muahaha:

"P.S ar to pro cfg forsh var rukat! :)" iz za etoj napisannoj erundi ja nacal somnevatsja v tebe, mozhet tam deistvitelno i predsudstvoval wh!

hotelosj bi uslishatj esho cjo nebudj mnenije :) rebjata nepolenitesj gljante filmec s demkoj... :khehehe:

Edited by sye

http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...mp;#entry234724

Un kāda jēga bija rakstīt sūdzību.

gl

omg.... tas nick seel vnk man nebbija vajadziigs.. tapec ka man x7 ar kuru nemaceju speleet... tgad iemacijos.. i viss... nu ja neticat.. oky... darisshu ka visi!!!! PLD!

• 3 years later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...