Nou-N Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Sveiki, man sodien kka csam nelaaga diena. Es kko chakareejos bet tgd ik pa laikam ieRAUSTAS! Ne pings, ne lagi bet raustas... Why? p.S. un ka vareeja uzlikt fps + lai ir max ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nou-N Posted August 26, 2007 Author Report Share Posted August 26, 2007 ZBZBZBZBZ!! :@:@:@:@ Es parladeju cs taa pat raustaas! WTF Please help! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 netaisi double post.. izslēdz visas progas ārā.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.M1kWo Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Skinus liki? Skini itkā FPS pazemina. fps_max 100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Tātad zēni un meitenes, kā arī pok3monu ciemā dzīvojošie pajoliņi... 1.) Ja skini ir pareizi salikti tie neizraisa ne FPS samazināšanos, ne lagus... 2.) Ieraustīšanās varētu būt saistīta ar to, ka VideoKartes cash atmņa ir pābāzta... pārinstalē karei draivus... Ja to izdara pareizi var smagi pacelt FPS piemēram man a 64mb videokarti ir stabili 100fps spelejot ar OpenGL 1024x768 taka nepsiho + paskaties vai negļuko nets un kārtīgi iztīri datoru no mēsliem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=MaZaHaKa=- Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Lecter tu tik gudrs esi wow par mini pamacibu nais tema: parbaudi internetu provaiderim nekas nav noticis Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 par mini pamacibu nais tema: parbaudi internetu provaiderim nekas nav noticis iskatās, ka pats arī esi diezgan gudrs + vel akls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=MaZaHaKa=- Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 tew skauz?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.M1kWo Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Skini samazina FPS. Nomainiju awp uz kaut kadu uber Kruto un FPS bija 10 - 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=MaZaHaKa=- Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 pirm stam cik bija pirms tu nomainiji skinu awp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 iespējams neievēroji ka es rakstiju ja pareizi uzliek neiz4akaretus skinus nekas nemainās.... man visi skini ir nomainīti un man fps ka jau teicu stabili 100 turas... Ja uzvedīsieties labi dabūsiet pilnupamācību kā uzcelt fps līdz 100 un vairāk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=MaZaHaKa=- Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 bija runas ka max fsp 99.9??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.M1kWo Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Pirms tam bija 30. Dzelži protams mēsli. & tie nebija nočakarēti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nou-N Posted August 26, 2007 Author Report Share Posted August 26, 2007 (edited) Njaa, man bija viena jaudiga proga paslepusies, a es mulkis parinstalleju cs. P.S. Taisiju DoubLe PosT jo te neviens nepostoja un tema bija 2 lapa, lai kads vel redzetu sho topiku, nodomaju neediteeshu bet postoshu! EDIT: Please, topic closed! Edited August 26, 2007 by Nou-N Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 tas par ka max fps ir 99.9 ir FUUUUFLO ! varu uztaisīt screen kur man 100 taka visi nomierinas un ryt varam gaidīt detalizētu izklāstu kā to panākt Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=MaZaHaKa=- Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 gaidu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Pamācība diemžēl būs pieejama tikai http://help.whizkris.com lietotājiem... jo Autors Deva atļauju to publicēt tikai tur... tapēc ja kas Tulkojums ir gatavs un publicēts tapēc ejam, lasam un priecājamies par 100 un vairāk fps ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=MaZaHaKa=- Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 wareji jau tieso linku iedot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now