Jump to content
GIGN Forum

Nou-N

Mirstīgais
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Nou-N's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Ko darīt ja installējot ipb forumu izmetas šāds error's.: Warning! The following errors must be rectified before continuing! ?Cannot write to the file '../conf_global.php'. Please CHMOD to 0777. ?Cannot write to the file '../cache'. Please CHMOD to 0777. ?Cannot write to the file '../cache/lang_cache/'. Please CHMOD to 0777. ?Cannot write to the file '../cache/skin_cache/'. Please CHMOD to 0777. ??
  2. Nou-N

    Ctts.lv Piedāvā

    wo wo tas ir meesls..! Uz ta staveeja ne tikai eco un ctts... Un uz ta pc vairak pa 4serveriem nevar turet. :D Ka ari lagoooo...
  3. Lai ieliktu failu ir vajadziigs *.torrent formāāts! Nevis *.exe u.c. P.S. Outlaw.lv pastaav.! Bet ka vienmer vinju hostings pishaas.
  4. Ko raksta, ka liec caur uploud ?!
  5. Jффmajфф Karochзз, nano.lv ir manuprвt labвkais veids kв iegыt domainu par 16ls gadв. Kв arо tur ir hostings... Samзrв lзts. Paрam ar draugu stвv 2 domaini kв arо hosti.
  6. Dievs, tu laikam gribēji iespamot.. KineenS: Man ir surf serveris itkaa vis ok bet kad seerfo un esi gaisaa un piespiež CTRL(tupties) vinjs apstaajas kapec taa? Un tas ir visiem kas spelee manaa serv! Man liekas vnk atrodi isto surf serveri, pamekle google un noka4aa... Jo nav brinums ka parastaja main serveri, ieliekot mapes un uzliekot sv_airaccelerate ies bez problem. Taapec, ieraksti google vai pamekle kkur citur... Good luck!
  7. Ir iespeeja football un kz serverim kaa ieiet lai skan muzika visu laiku nevis ka jaaraksta /playmedia etc bet lai vnk skan!?
  8. Nou-N

    Web Page

    Man 1 jautaajums webu var tureet uz D diska?
  9. Njaa, man bija viena jaudiga proga paslepusies, a es mulkis parinstalleju cs. P.S. Taisiju DoubLe PosT jo te neviens nepostoja un tema bija 2 lapa, lai kads vel redzetu sho topiku, nodomaju neediteeshu bet postoshu! EDIT: Please, topic closed!
  10. ZBZBZBZBZ!! :@:@:@:@ Es parladeju cs taa pat raustaas! WTF Please help!
×
×
  • Create New...