Dark13 Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 kads ludzu varetu man pateikt ka cs servera monitora var sadalit speletajus pa komandam piemeram lai var redzet kurs T kurs CT un kurs spec kads varetu man to pateikt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phillip J. Fry Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 atshkjiriibaa kaadu monitoru tu lieto Link to comment Share on other sites More sharing options...
esctm Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Tas ir pilnīgi un galīgi poxuij kādu monitoru lieto anyway būs vajadzīgs serverim speciāls plugins, lai šādu monitoru izveidotu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChiganS Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 (edited) Āaaapāac visi ir tix skopi... =[ Saprotu...jums negribās kko taisīt priekš citiem bet piem esctm zinu ka esi gudrs....tu tax varētu ātri kkādu ļevo moni uztaisīt ar visiem CT un T .... =\ ( un ja iespējams tad ar pamācību...) Es māku uztaisīt lai ir spēlētāji ar rezultātiem.... But anyway...man jau tas naw wajadzīgs es tikai uzprasu....ja negribi tad ok ...jo man nevajag... Nu protams ja uztaisīsi tad ganjau kad ielikšu @ WEB... Tik prasu tapēc ka tad arī būs mazāk tie jautājumi - kā uztaisīt servera monitoru?? u.t.t. Edited August 24, 2007 by ChiganS Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=LuKiNs=- Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 tu domā tādu kā evil.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
polis120 Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 vo ja tam lidzigu taka evil.lv vai ari cs.wos.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark13 Posted August 25, 2007 Author Report Share Posted August 25, 2007 ja ari varetu tadu ka evil.lv vai ari gign.lv nu plz kad var pateikt ka dabut tos speletajus pa komandam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChiganS Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 Nu evil nevarētu būt nekas grūts es tādu mācēju uztaisīt tikai nemācēju atdalī CT no T... Nedomāju gan ka kāds pūlēsies prīekš jums uztaisīt tādu moni kā gign.lv vai wos.lv Nu uztaisīt jau varētu bet ar vienkrāsainām krāsām un visu pārējo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark13 Posted August 25, 2007 Author Report Share Posted August 25, 2007 ew nu ta kads var palidzet ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 lolz !! takaa gign moz ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark13 Posted August 25, 2007 Author Report Share Posted August 25, 2007 ja nevari neko normali palidzet un neko sakarigu pateikt ludzu nemaisi te gaisu!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark13 Posted August 26, 2007 Author Report Share Posted August 26, 2007 eewww nu ta kads var palidzet?? ja ne ta close topik un miers :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now