SuperRembo Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 http://stats.ucgamers.org/ Tiku lidz pasam beigam, instalesanas procesa neizmantoju php.exe NEvaru piedabut log failus ieksa tajos statos ko dariit ???? Ar 10based meginajam nekas nesanaca. appache 2.5.7 versija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntw Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Kad superrembo raksta es nevaru nespamot...(sorre) Kur tu šitās figņas atrodi ? Kas tie pa UCStatiem ? Ko viņi rāda kas viņi tādi ( doku negribu lasīt tagad ) P.S. Nezin - man biezi palīz tas ka es 30x pārlasu instalācijas dokumentāciju - http://stats.ucgamers.org/readme.txt P.P.S. Kā tas izpaužas ka nevari viņus iestumt iekšā ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 24, 2007 Author Report Share Posted August 24, 2007 Jo man tas php.exe laikam chakarejas, tapec nevaru neka iedzit, vai ari ko neesmu noregulejis lidz galam. Vienigias kas palicis ir ielikt log failus :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntw Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Nu pamēģīni php.exi pārstādīt! P.S. Tu neatbildēji kas tas tāds īšti tuļ irj ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 24, 2007 Author Report Share Posted August 24, 2007 kaut kas lidzigs psyhostats, ar kaudzi visadas info un balvam labakajiem noteiktas nozares. Link to comment Share on other sites More sharing options...
10BaseT Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Īstenibā man viss sanāca php -q parser.php E:/cs-server/cstrike/logs 192.168.2.2:27015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuskiS Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 iedo aplukot Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 24, 2007 Author Report Share Posted August 24, 2007 Man neka nesanak :/ Kur jaievada si komanda ira, ievadu cmd nekas nesanak. varbut levais man CMD ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now