wallstreet1 Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 ja varat palidzat man jo esmu uztaisiijis Serveri UN man vajadziigs PUB vai varat ielikt topicaa kur nokčāt šo PUB luudzu palidat...... jo esmu laikam jau Beigts...... ar PUB mekleshanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 ka tu iedomajies, tas ari skaitas PUB ja serveri var konekt sataisit ^^ bez visadiem gg war3 utt modiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wallstreet1 Posted August 23, 2007 Author Report Share Posted August 23, 2007 ee bet man jau iekšā ir MODS ...... bety paldies par to ka pateici ES ESmu muļķis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Sorry par Offtopic, bet nevareju nociesties pateikt ka viņa lv rullē acūtat man serveri XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntw Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Ja tu būtu lasījis šo topiku, tad neprasītu šādu jautājumu. Good Luck : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts