SuperRembo Posted August 25, 2007 Author Report Share Posted August 25, 2007 es ari nokartoju eksi jau 5 reizi ar 0 kludam. P.S 1 teemu vispar neesmu nemis un skatijies atseviski ap pasam beigam kur 120+ jautajumi viena tema Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 Domaju kada firma labaka un kvalitativas masinas divietigas 2000+ gada razojumu luru. Tādas mašīnas sauc par kupejām aka coupe Take a look @ honda integra type r Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 Domaju kada firma labaka un kvalitativas masinas divietigas 2000+ gada razojumu luru. NU ko tur daudz par 2000+ mašīnām SR. Esmu drošs, ka mierīgi vari uz ziemassvētkiem prasīt 2008+ gada braucamos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 25, 2007 Author Report Share Posted August 25, 2007 Nedomaju gan + es ka jauninais braucejs celos, nevelos pirmo masinu labakas klases, savadak sazin kas notiek ielas ar tiem jauninajiem ar krutam 5a4kam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 + es ka jauninais braucejs celos, nevelos pirmo masinu labakas klases, savadak sazin kas notiek ielas ar tiem jauninajiem ar krutam 5a4kam. nu sasitīsi jaunu mašīnu, senči gan jau nopirks jaunu un vēl krutāku, piem maserati vai bentley Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted September 1, 2007 Author Report Share Posted September 1, 2007 Sodien eju likt eksi teorijas Prakse pagaidam esmu nolaidies jau 100-150 soda punkti pa 90 min no 400+ (tas tantinas kuras nezin ko darit uz cela vainigas pie 20 punkt) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vintage Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 Prakse pagaidam esmu nolaidies jau 100-150 soda punkti pa 90 min no 400+ (tas tantinas kuras nezin ko darit uz cela vainigas pie 20 punkt) What the fuck are you talkin about? Nekad nevaru saprast, par ko tu runā. Nu, noliki eksi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 diezvai Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaifs Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 ta tik turpini Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 teorija - 30 jautājumi, pieļaujams 3 kļūdas. Braukšanas eksī ilgums atkarīgs no instruktora (ne mazāk par 30 min[laikam,ja ne 45]) līdz 1 stundai. Izmēģināšana notiek apmēram 5 minūtes. neliels aplis līdz figūru laukumam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 (edited) 60,45,90,120 utt ir atkarīgs no autoskolas(autoskolas eksis pirms ej uz csdd). PS, pie mašīnas var pierast pēc otrā līkuma, COROLLA IR LIELĀKAIS MĒSLS PASAULĒ (man ar to miskasti bija jābrau, pisdec, man tur vietas nepietika, kājas gar stūri strīķējas. stūre no debīla materiāla, rokas svīda kā +50 grādos. benķi neerti. + konkrēti tai corollai bija vēl ļoti stipra atspere sajūga pedālim (ātri kāja nogura mainot robus un uzsākot braukt), bremžu un gāzes pedālim TUKŠGAITA, bļa tas bij žopā) bet vienālga noliku, un bez punktiem ) Edited September 1, 2007 by moby Link to comment Share on other sites More sharing options...
vintage Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 Man arī eksis bija ar Corollu, bet es gan neteiksu, ka sūds, man pat patika ar viņu braukt, lai gan arī esmu garš kā makarons, kājām pietika vieta, stūre bija no forša materiāla un nekas nesvīda, pedāļi, ērti, nebija jūtīgi, kārba ideāla, pārslēdzas ērti, neko sliktu nevaru par šo mašīnu pateikt. Kura gada viņa tev bija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 hz kura gada, kārba man ar bija normāla. Pārējais ko rakstīju bija vnk žopā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted October 19, 2007 Author Report Share Posted October 19, 2007 Jeee es visu noliku tiesibas mana roka Tiem kas nav lasiju vesture. Skolu saku decembri, teorija beidzas februari - tad es gaju eksi likt septembri noliku ar 1 kludu, macibu brauksana biskin ar halturku dabuju atlauju uz csdd CSdd eksi teorijas dabuju 2 kludas, fuk, pec nedelas brauksana, un sodien 31 minuti braukajot 7 punkti tik ^^ jeee Es uz celiem izeju jau The happy end Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 labāk ārā no mājām neiešu, a to atraušu pa dirsu ar ferrari enzo negribas traumas no krutām mašīnām) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 (edited) Paga superrembo ir tas kursh narvesenaaa rukaa vai kaut ko jaucu??? P.s. Lai butu pa teemu tad lai veicas...kadu nobraukt :D Edited October 19, 2007 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Skaties ka driz nepazaude tas tiesibas XD GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
klizma Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 nu cik ilgi bruksi bez parkapumiem dienas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now