Guest skorpions Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Luudzu izdzeessat manu serveri luudzu 77.241.163.173 plizzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phillip J. Fry Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 servera konfigurācijas failā (server.cfg) jānorāda laukums sv_contact, kur jāieraksta sava e-mail adrese, kas tiks salīdzināta ar reģistrēto adresi GIGNā. Bez uzstādīta sv_contact nebūs iespējams mainīt informāciju, kā arī neviens GIGN memberis to nedarīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 kad iemācīsies rakstīt saprotami, tad palīdzēsim Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuiCe Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 baarbijvecis said: Tev neapnīk postus krat? Un ko tu vina texta nesaproti, prasa ,lai izdzeš serveri, un tas jau ir sen zināms , ka admini serverus nedzēs ārā, un it ka tu spētu palīdzet viņam Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 nē, es nekrāju tos stulbos postus. nevajag man daiktu pagarināt tādā veidā. gluži vienkārši manā garā nav klusēt, ja redzu, ka man par kaut ko ir viedoklis. šajā gadījumā visus "help pliiiz" rakstītājus vajadzētu slānīt. tiešām latviski vairs neviens nemāk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now