BigBlink Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 Nu ta... Problema sekojosha: spelejot CS man ir miiilziigs pings!!! kapec taa ??? nets par shvaku? uzmochu sudigako graviku ari tas pats:( un ja ta... sanak ka nevaru CS spelet?- vismaz serveros??? un tapat spelejot naw botu... ceru ka kko varat pastastit un palidzet... PS. (man Counter Strike 1.6 Non Steam) Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 kāds kompis?? kāds neta ātrums?? a tā visos serveros, vai kādā konkrētā?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vautinsh Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 hmm... parinstale datoru!!! man ari ta bija, dators nebija vel nekad parinstalets! parinstaleju un uzreiz pings visulaiku 8 utt Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Datora paarinstaleeshana jau nu noteikti neliidzees. Njemot veeraa, ka pat uzliekot kakainaako grafiku nekas nemainaas, tad probleema noteikti ir interneta aatrumaa. Shaubos vai tev vareetu buut tik shvaks kompis, ka CS uz 640x480 nevilktu, taa ka nomaini provaideru, chaliit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntw Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Es drīzāk šaubos ka kaut kur vēl mūsdienās ir tāds nets kas Counter-Strike nevelk ( 5KB/s Up un Down ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Shaubies vien. Man pat shobriid ir shaadi taadi pazinjas ar pDSL netu un milziigu pingu @ cs, bet kastes dzhekiem ir tiiri labas, taa ka citur vaina kaut kaa nevareetu buut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigBlink Posted August 22, 2007 Author Report Share Posted August 22, 2007 (edited) kompis tikko paarinsteleets aatrumss 100 kb/s (naw atrs) visos serveros iet pings uz 150 un augstaak , shodien bij drusku mazaaks 80 ... ps. paldies ka neapdiršat citadi dazhas diskusijas palasot metas baisi... varbuut kaads zina serveri kura mani pienjemtu ar tadu pingu un kur ir daudz cilveeku... Edited August 22, 2007 by BigBlink Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Nu ko tev varu ieteikt. Ne no savas, no dazhu pazinju pieredzes: 1- Kameer speelee CS izrubii visus uTorrentus, DC++ un paareejos suudus, kas kaut ko velk. 2- Paprovee speeleet veelu vakaros un pa naktiim, ja ir taada iespeeja - dazhiem shis paliidzeeja. 3- Nomaini provaideru. Vaina tik un taa ir netaa, taa ka neko gudraaku izdomaat nevaru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now