whitesnake Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 (edited) čau čau. nu jau kāds laiciņš aizritējis, skraidot gignā. vairāk kā 2 gadus jau te tusējos un gaisu bojāju. pēdējā laikā ir radusies vēlme pēc kaut kādām tiesībām serverī, precīzāk, xnick, xslap, xg, lai drusku pakontrolētu karstasinīgos latviešu un cittautu čaļus tiesības lietot māku, prātiņš mājās arī uzturās, un vispār es esmu baigi foršais čalis! domāju, ka noderētu arī xb, taču to atstāšu pēc jūsu ieskatiem. noder tomēr tā komanda... es domāju, ka šo tiesību pielietojuma apstākļi visiem ir skaidri un tajos iedziļināties nevajag. piemetināšu tikai, ka neciešu tekstus par gansiem un urlām. īsumā par sevi: vārds Kristaps. 18 gadi. mācos ĀVĢ un garšo guiness alus! jebkurā gadījumā senks par uzklausīšanu. esmu gatavs arī uzklausīt kritiku un uz to reaģēt. rekomendējošais admins: ^Ali^ edits samurajam: pagaidām man statos ir 100 stundas. agrāk bija vairāk, taču bija tak dzēšana utt. spēlēju es katru brīvu dienu 2-3 h + naktīs ar aliņu 4 fun Edited August 21, 2007 by whitesnake Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 Nu domaju, ka ar shnaceeju nekadam problemam nevajadzetu but. iesakumam xnick, xslap, xgag varetu arii iedot. Lai pierada sevi un tad jau var skatitites talak. It kaa jau adminu ir gana. Bet kaa saka dubults neplist. nee 4eal. Rec! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 cik esmu ievērojis esi prātīgs cilvēks, taču serverī tevi redzu diezgan maz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 Atbalstu šo čali par visiem 100%, jo pazīstu viņu jau diezgan sen un esmu pārliecinājies, ka cilvēks ir sakarīgs, kas domāju nav mazsvarīgi priekš admina. Nezinu nemaz ko vēl lai piebilstu, ja nu vienīgi to, ka sūdus viņš ar šīm komandām netaisīs, bet palīdzēs atbrīvoties no krisām , rasistiem un cilvēkiem, kas nemāk runāt bez lamuvārdiem(domāju šiem noderētu arī xb) un protams krisām. samuray, spēlē viņs diezgan daudz vismaz, kad es ieeju, kautgan pašam pēdējā laikā nesanāk īpaši bieži paspēlēt . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 pedeja laika sanak spelet apmeram max 2h dienaa. un baltais čūslis tur po ziznji ir + ari uzvedas labi : nepleesh drebes un nelamajas. kopsumma - atbalstu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 jaa, es arii atbalstu Krsitapu. paziistu vinju IRL. ari Litrbola pederaacijas goda biedrs K. Dubavs dod savu piekrishanu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 na servere vizhu ne tak casto, no cel uzhe na gigne zarekomendoval sebja, i na forume pojevlajetsja.. rec Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 tad kad tu kārtīgi izdomāsi vai vajag xb tad atsūti PM un uzlikšu droši vien. pārējās uzliku. pie xslap klāt nāk arī xslay xrock un xblind Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts