jehoo Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 PIETEIKUMS Velos pieteikties uz VOTE TIESIBU darba vietu jūsu serveri. Iepriekš esmu nodarbojies ar CS speleshanu un administratoru tiesiu pildishanu mazakos serveros, gan ctiu, gan sava 3gadu laika. Šo gadu laikā esmu iemācījies strādāt komandā, protu komunicēties ar kolēģiem, spēju organizēt savu darbu, apzinos, ka esmu korekts, nosvērts un ar augstu atbildības izjūtu. Uzskatu, ka darbā palīdz ne tikai profesionālās zināšanas, bet arī humora izjūta. Domāju, ka spēšu ātri apgūt iemaņas un prasmes, kas būtu nepieciešamas šajā darbā. Ar cieņu, jehoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 Labs pieteikums Link to comment Share on other sites More sharing options...
jehoo Posted June 18, 2004 Author Report Share Posted June 18, 2004 Labs pieteikums Es Teddy atvainojos, bet kas tev shaja pieteikuma nepatik? Tas ka uzskatu to par darbu? Atbutai jau tas nav man vajadziigs, vai izraadiishanai, REDZ ES TE ESMU ADMINS, TAGAD ES BAIGAIS KRUTAIS... Vairums sheit tiesibu tikai tadel grib... prieksh iespaida radishanas! ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
by: Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 Labs pieteikums Tu smejies? shis pieteikums vienkaarshi r0x! applause 2 jehoo - Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 jehoo nu beidz kursh gan grib tiesiibas lai buutu krutaaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
jehoo Posted June 18, 2004 Author Report Share Posted June 18, 2004 (edited) WolfBlade tu gribi teikt ka tadu nav? Vairums visi tie kas baigi luudzas tiesibas, grib tikai prieksh PONTOSHANAS... Ta nav? Edited June 18, 2004 by jehoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 Tas bija domaats paarnestaa noziimee Man tiesiibu nav un vai tapeec es esu sliktaaks pa paareejiem ? ? ? Domaaju ka nee nav tiesiibu - nav probleemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jehoo Posted June 18, 2004 Author Report Share Posted June 18, 2004 (edited) nav tiesiibu - nav probleemu WolfBlade Ari taisniba... Un protams ka sliktaks neesi, bet nu ir tadi ar planiem pratiniem kuri domaa, ka ir baigi krutie kad ir tiesibas! Edited June 18, 2004 by jehoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 lai dabuutu admin tiesiibas buutu jaaspeelee biezhaak uz gign servera, neskatoties uz labo pieteikumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jehoo Posted June 18, 2004 Author Report Share Posted June 18, 2004 extreme^ Skaidrs ka jaspele... to ari darishu, vienkarshi pashlaik neesmu majas, un shis kompis knapi var atvert shito lapu! Kad bushu majas, tad ari speleshu! Iespejams mani vel neviens nav redzejis uz GIGN servera, jo neesmu spelejis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 Kaads teica kad slikts pieteikums? Varbuut kad man venkaarshi patiik shis smaidinjs Link to comment Share on other sites More sharing options...
jehoo Posted June 18, 2004 Author Report Share Posted June 18, 2004 (edited) Teddy, tad ludzu kautka skaidrak izsakies... Edited June 18, 2004 by jehoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
jehoo Posted June 18, 2004 Author Report Share Posted June 18, 2004 Varbut varetu sheit kads GIGN memberis ielukoties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 Varbūt aizej uz mājām, sāc spēlēt un tad pēc .... gadiem 5 atnāc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glacier Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 (edited) Psc veel nekad nav spelejis uz GIGN servera un jau prasa tiesiibas..... P.S smikliigi jau ir skatities kaa dazi daunji prasa tiesiibas (un veel pietam nekad nav splejusi uz GIGN servera) Edited June 18, 2004 by Glacier Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 nu ja extreems jau nav gign members Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 Dzīve rāda, ka macho un worm tikai skaitās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 laikam jau ka taa , Gord Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 klau ja tu maki komuniceties ar koleegjiem, mosh tu vai mana vieta uz darbu iet kamer es maajas gulju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jehoo Posted June 19, 2004 Author Report Share Posted June 19, 2004 worm nu diezvai... Pasham jau ari jastrada! Sakumos esmu spelejis uz gign... tad kad registreeti bija tikai gadi 5 klani un kadi 10 niki ;D Iespejams ka turpmak mani katru dienu varesiet redzet uz servera! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted June 19, 2004 Report Share Posted June 19, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 19, 2004 Report Share Posted June 19, 2004 jaapiekriit Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeviouS Posted June 19, 2004 Report Share Posted June 19, 2004 Worms FAQ: Q1: Iedosi slotu? A1: nee Q2: Iedosi admin/vote tiesibas? A2: nee Q3: Iedosi...? A3: nee si butu viss labaakaa fraaze sini topika, blin vecit nomierinies iedzer tasiti tejas nospied podzinju Auto Connect ! atkkeksee lodzinju Never connect to this server un aizej palasi gramatinju, gan jau kadreiz pievienosies, un ka ralstits uz tava avatara Please Wait! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jehoo Posted June 19, 2004 Author Report Share Posted June 19, 2004 Hmm... laikam pieteikums sudigs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted June 19, 2004 Report Share Posted June 19, 2004 worm nu diezvai... Pasham jau ari jastrada! Sakumos esmu spelejis uz gign... tad kad registreeti bija tikai gadi 5 klani un kadi 10 niki ;D Iespejams ka turpmak mani katru dienu varesiet redzet uz servera! tad kad bija 5i klani un 10 niki regjistreeti tad veel nevareeja nemaz redzeet cik klani un niki ir regjistreeti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now