Jump to content
GIGN Forum

jehoo

Mirstīgais
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jehoo

  1. Nuu, es arii nezinu, kas man tur nav pareizi ;(( Varu iedot arii screenshout ar to error! Nu kautkas tur neiet ;((
  2. Kad eju spelee man izmet error: "The procedure entry point _f could not be located in the dynamic link library Steam.dll" Taadu man izmet 2x, spiezu abien OK, tad paraadaas veel cits errors: "Unable to load filesystem_steam.dll" Nevaru speelee tikt
  3. Nope! Tas nav firewall vaina!! Meeginaaju jau, atsleedzu, bet tik un taa neiet! Kautkaada cita vaina! Vai tieshaam nevienam citam nav bijusi taada probleema?
  4. Heyaa gudrie Man 1 proba! Nevaru ieec CS v1.6, ja esmu iegaajis C-D! Met logu Send Error! Ar to kautkaa var ciiniities?
  5. Host_Error: UserMsg: Not Present on Client 5 Kas tas ir? Nevar connect uztaisiits, kad liidz pusei ir uzladejies, paradas shitas mesls konsole, un nekas nenotiek! Ka noverst?
  6. Host_Error: UserMsg: Not Present on Client 5 Kas tas ir? Nevar connect uztaisiits, kad liidz pusei ir uzladejies, paradas shitas mesls konsole, un nekas nenotiek! Ka noverst?
  7. Davai CLOSE shito murgu! Cik ta te var runat vai Flyer ir Orgasms vai nav!
  8. worm nu diezvai... Pasham jau ari jastrada! Sakumos esmu spelejis uz gign... tad kad registreeti bija tikai gadi 5 klani un kadi 10 niki ;D Iespejams ka turpmak mani katru dienu varesiet redzet uz servera!
  9. Varbut varetu sheit kads GIGN memberis ielukoties?
  10. Nav neka... tikai plika dikshana pets tiesibam, un kada sakara tad tu esi vinjas ta pelnijis? Vari pamatot?
  11. Neesi? Kapec tad jus abi ta stulbi dicat pec tiesibam, un abiem BETMAN bildites?
  12. Orgasm nu diezvai ar shitadu pieteikumu kas ies cauri!
  13. Man liekas ka shis topiks jau izrunats krustam skersam... Varbut liekam close?
  14. Redz ka no Flyer pargajam uz Orgasm Beidziet 4akaret dzeku, sakiet dosiet vai ne tiesibas... P.S. Pareizi laikam vajadzigs cits pieteikums!
  15. Teddy, tad ludzu kautka skaidrak izsakies...
  16. extreme^ Skaidrs ka jaspele... to ari darishu, vienkarshi pashlaik neesmu majas, un shis kompis knapi var atvert shito lapu! Kad bushu majas, tad ari speleshu! Iespejams mani vel neviens nav redzejis uz GIGN servera, jo neesmu spelejis
  17. WolfBlade Ari taisniba... Un protams ka sliktaks neesi, bet nu ir tadi ar planiem pratiniem kuri domaa, ka ir baigi krutie kad ir tiesibas!
  18. WolfBlade tu gribi teikt ka tadu nav? Vairums visi tie kas baigi luudzas tiesibas, grib tikai prieksh PONTOSHANAS... Ta nav?
  19. Es Teddy atvainojos, bet kas tev shaja pieteikuma nepatik? Tas ka uzskatu to par darbu? Atbutai jau tas nav man vajadziigs, vai izraadiishanai, REDZ ES TE ESMU ADMINS, TAGAD ES BAIGAIS KRUTAIS... Vairums sheit tiesibu tikai tadel grib... prieksh iespaida radishanas! ;D
  20. PIETEIKUMS Velos pieteikties uz VOTE TIESIBU darba vietu jūsu serveri. Iepriekš esmu nodarbojies ar CS speleshanu un administratoru tiesiu pildishanu mazakos serveros, gan ctiu, gan sava 3gadu laika. Šo gadu laikā esmu iemācījies strādāt komandā, protu komunicēties ar kolēģiem, spēju organizēt savu darbu, apzinos, ka esmu korekts, nosvērts un ar augstu atbildības izjūtu. Uzskatu, ka darbā palīdz ne tikai profesionālās zināšanas, bet arī humora izjūta. Domāju, ka spēšu ātri apgūt iemaņas un prasmes, kas būtu nepieciešamas šajā darbā. Ar cieņu, jehoo
×
×
  • Create New...